Zomer Rooster 2018

Woohoo morgen is het zomer! Lekker veel naar buiten en genieten van het mooie weer. Moon Yoga Club heeft daarom van 25 juni tot 1 september een aangepast rooster. Wat is er nieuw:

* Speciaal voor de vroege vogels introduceren we maar liefst twee Early Bird lessen. Elke dinsdagochtend van 7.30-8.30 uur een extra Stress Relief les en elke vrijdagochtend van 7.30-8.30 uur een Core Power les

* Elke zondag van 11.30-12.30 uur Yoga Nidra in ons vaste rooster! Yoga Nidra is razend populair en vanaf nu elke week te volgen bij Moon Yoga Club. Tijdens een 45 minuten liggende meditatie ontspant je lichaam volledig. 1 uur Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap. Lees de Yoga Nidra ervaring van Jennifer in haar blog door op deze link te klikken. 

* Geen middag lessen. De lessen om 13.30 vervallen.

*Elke zondag Strand Yoga. Strand yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. Het is een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten op het strand van Bergen aan Zee voor Hemingways Beach restaurant en kom genieten van zon, zee, strand en yoga. 

* Twee (!) Yoga Teacher Trainingen. Internationale top docenten Marcel van de Vis en Anat Geiger komen deze zomer hun signature teacher trainingen aanbieden bij Moon Yoga Club. Er is nog 1 plekje beschikbaar voor de functional Vinyasa Teacher training die maandag 25 juni start. En nog 6 voor de Yin Yoga Teacher training die 30 juli start. Een unieke kans om in een intensieve Yoga Teacher Training je op te laten leiden door de beste Yoga docenten van Nederland! Kijk voor meer informatie een aanmeldingen op deze pagina. 

* Maandag ochtend Glow les wordt aangepast in een Core power les, zodat ook mannen op maandagochtend kunnen genieten van Yoga. 

* Pilates. Tussen de Yoga opleidingen door zullen we een pilates challenge aanbieden waarin je in een korte tijd leert je power house, je core, goed te trainen en te gebruiken. Hierin worden je buik- en rugspieren versterkt en je houding, evenwicht en controle over het lichaam verbeterd. Kijk hier voor meer informatie >

Het is aan te raden je lessen vooruit te reserveren, zodat je ook in de drukke zomer periode verzekerd bent van een mat. Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app. 

Namasté, 

Daniela en Irene