Mede eigenaar Moon Yoga Club

Als 12 jarig meisje tekende ik een grote vogel met wijd gespreide vleugels en schreef erbij:

Spread your Wings
Live your Dreams
Be free.
Mijn leven even heeft altijd in het teken gestaan van ontdekken wat er in het leven mogelijk is om zoveel mogelijk uit het leven te halen door middel van het shiften van onze Energie. Te gaan leven ‘On Top of Your World’, je vrij  te voelen.

Ik  ging daarbij verder dan waar anderen stopten omdat ik al heel jong de overtuiging had dat wij ondanks dat we hier nu op deze aarde zijn om het menselijke te ervaren, bestaande uit het licht en de schaduwkanten, we zelf wel degelijk kunnen kiezen om ons te richten naar het licht. We hoeven ons niet te laten veroordelen tot middelmatigheid.

Niemand komt er in dit leven zonder kleerscheuren vanaf, de key zit ‘m in de manier waarop we met de verschillende situaties omgaan. Kunnen wij door middel van het shiften van onze Energie en de juiste mindset gaan vertrouwen op het leven, kunnen we ons overgeven aan de magie van het leven? Zijn we in staat ons te blijven verwonderen, ondanks dat er nog zoveel is dat wij als mens niet kunnen verklaren? Ja dat kan! Het leven veranderd op het moment dat we een onszelf een andere mindset eigen maken en zelf de verantwoordelijkheid pakken voor de kwaliteit van ons leven. 

Omdat we gemiddeld 92.000 prikkels dagelijks ervaren is het essentieel ons door middel van de juiste mindset  te ontdoen van veel negatieve aannames die zich in ons systeem verankeren en dat we leren vertrouwen op ons innerlijk weten en daardoor in staat zijn bewuste keuzes te maken in waar  we onszelf mee voeden zowel energetisch fysiek als mentaal. Een belangrijke eerste stap naar ons innerlijk weten is onszelf te gaan herinneren wie we eigenlijk zijn. 
Het vinden van onze blauwdruk en stoppen met onze ziel saboteren door te gaan leven volgens onze zielsmissie.
Waar word jij echt gelukkig van? Door jezelf te activeren, in beweging te komen ontvouwt jouw pad zich gaande weg. Door die eerste stap te zetten volgt als vanzelf de volgende. Het leven begint zich voor je te ontvouwen.15 Jaar geleden gooide ik het roer helemaal om na een een bijna doodervaring  op Bali. 

Ik stapte uit het theater wat mijn leven was, ik stopte radicaal met modellenwerk en mijn baan als uitvoerend producent binnen de tv media in Nederland en ging een deel van het jaar op Bali wonen waar mijn bewustwordingsproces in een mega stroomversnelling kwam. Een pracht reis naar bewustwording die nooit zal stoppen en waarvan het onderweg zijn een waar feest voor mij is.

Mij creativiteit kreeg volledig ‘vrij spel’ omdat ik ging leven vanuit mijn zielsmissie met zakelijk succes als gevolg. Ik zette de jongenskledinglijn Joe Color en de babyaccessoirelijn KaKaKleintjes op met productie in Indonesië, India en China en runde daarnaast mijn eigen fotostudio. Dit combineerde ik met mijn zoektocht naar het ware levenselixer. 

Mijn interesse gaat in het bijzonder uit naar de mogelijkheden die er beschikbaar zijn om zo laat mogelijk jong te sterven. Want is dat niet wat we uiteindelijk allemaal willen? Alle beschikbare kennis over dit onderwerp nam en neem ik nog steeds iedere dag als een spons in me op. Mijn passie is met mijn vergaarde kennis zoveel mogelijk mensen te inspireren en te activeren.

Ik volgde talrijke opleidingen en reisde een groot deel van het jaar om me periodes onder te dompelen in andere culturen en te leren van natuurvolkeren. Deze periodes  leven met natuurvolkeren beschouw ik nog steeds als de meest indrukwekkende ervaringen als het gaat om het activeren van je unshakable power en het principe van de natuur dat we allemaal de mogelijkheid hebben om waarde te ontvangen, maar het  vereist het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het zetten van acties op de gemaakte keuzes.  Na de geboorte van mijn 2 prachtkinderen voelde ik meer dan ooit de oerkracht als vrouw en kreeg ik steeds meer de behoefte mijn kennis en ervaringen te delen. Inmiddels leef en werk ik met mijn man en loved ones op verschillende plekken op onze aardbol en leef ik dat leven On Top of Your World.

In Moon Yoga Club heb ik een plek gevonden van waaruit ik mag blijven doorgroeien en ontwikkelen.  Een plek waar ik samen met Irene onze gezamenlijke passie, het inspireren en activeren van zoveel mogelijk mensen  op het gebied van persoonlijk leiderschap, vleugels kan geven.
Liefs, Karen 

NLP coach, Spreker, Yoga Teacher, Chakra meditatie instructor, , Achieving Oneness with the higher soul Course participation, Basic Panic Healing, Yoga Nidra instructor, Mediumschap level 3, Holistisch Massage therapeut, 1 op 1 readings, aura reading.
June 07, 2024