Pilatus Reformer class

Moon Yoga Club biedt sinds kort Pilatus reformer privé lessen. Op de unieke Pilates reformer kan iedereen – jong, oud, dik, dun, fit of ongetraind, geblesseerd of herstellende, starten met Pilates. De Pilates methode geeft je langere sterke spieren en leert je spieren kennen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Wil je je lichaam versterken? Meer flexibiliteit of ben je herstellende van een blessure? Op de Pilatus reformer boek je snel resultaat. Een 1-op-1 les op apparatuur staat gelijk aan vele groepslessen op de mat!

De Pilatus reformer werkt op spieruithoudingsvermogen, kracht en tonus, verbeterde flexibiliteit en daagt de coördinatie en beheersing uit. De veren op het toestel geven steun en weerstand. De training wordt aangepast aan de individuele wensen van de deelnemer en is uitermate geschikt bij rug/nek/schouderklachten en verminderde flexibiliteit. De oefeningen versterken het lichaam zonder het te belasten. Het is dus een veilige manier om het lichaam sterker en soepeler te maken. In Pilates vind je veel invloeden uit Yoga, Fysiotherapie en Mensendieck. Je krijgt een betere houding, souplesse en balans. De resultaten die met de Pilatus Reformer worden behaald zijn indrukwekkend!

De traditionele Pilates methode is een uniek systeem van spierversterkende en versoepelende oefeningen. Van alle apparaten die door grondlegger Joseph Pilates (1880-1967) zijn ontworpen, heeft de ‘reformer’ de meest prominente plek. Pilates draait om de controle van je buik, lage rug en bekken. 

Boek nu een proefles.
Tijdens een proefles Pilates Reformer maak je kennis met het unieke reformer apparaat onder begeleiding van Livia Radmanic en kun je na 1 les ervaren wat het voor jouw lichaam kan betekenen. 

Voor 45 min persoonlijke begeleiding op de Pilatus Reformer betaal je slechts € 35.

Reserveer eenvoudig een proefles Pilates Reformer via onze Moon Yoga Club app. 
Liever telefonisch een afspraak boeken? Bel 0727436011