Ready to become a Yoga teacher ?

Yin Yang Teacher Trainingen

Yin, anatomie, Yoga , Meditatie en Chakra’s zijn de sleutelwoorden. Schrijf je vandaag nog in voor de Yin yoga teacher training 100 uur.

Schrijf je nu in voor de 100 uurs teacher training

Sleutelwoorden zijn Vinyasa, filosofie en anatomie. Leer de techniek van het lesgeven. Schrijf je vandaag nog in voor de Yang/ Vinyasa Teacher training 100 uur. Voor het eerst in Nederland!

Schrijf je nu in voor de 100 uurs teacher training

Het neusje van de zalm. Exclusief in Nederland bieden Marcel en Anat deze combinatie van Yin, Yang/ functional Vinyasa aan. Schrijf je vandaag nog in voor de Yin/Yang Teacher training. 

Schrijf je nu in voor de 200 uurs teacher training

Anat geiger

"Yoga isn't about how you look, but how you feel afterwards"

Anat kreeg haar eerste yogales in de lente van 1996 en vond het zó heerlijk dat ze het nog steeds doet. Gedurende die jaren bleef yoga zich ontwikkelen en uitbreiden, en steeds werden onvoorstelbare uitzichten en mogelijkheden onthuld. Hoe langer je oefent, hoe leuker het wordt, en de practice blijft altijd fris en vol vreugde.

Anat studeerde intensief bij Teresa Caldas en Dona Holleman, en sinds 2009 bestudeert ze Yin Yoga en chakra meditatie bij de Paul en Suzee Grilley, die zij regelmatig assisteert.
Met hun hulp verdiepte zij haar meditatie-oefening en filosofische onderzoeken, die nu volledig zijn opgenomen in haar lessen.
Anat combineert de sterke Yang-elementen van kracht en ritme met de Yin-elementen van vriendelijkheid en stilte in haar lessen. De focus is altijd gericht naar het oefenen met aandacht, moed en humor.

WHY MOON YOGA CLUB ?

Find your true north

Wij combineren de eeuwenoude traditie van yoga met de know how van nu. Onze yoga lessen zijn speciaal ontworpen om de energie van het lichaam vrij te laten stromen. Regelmatig worden er events en workshops georganiseerd. Ze zijn mindful, geven inspiratie en helpen je het maximale uit jezelf te halen. Onze activiteiten stemmen we af op de stand van de maan, zodat we de natuurlijke invloed positief kunnen versterken. Je zal krachtiger en positiever in het leven staan. Dit helpt je keuzes te maken die echt bij je passen.

 • Internationale Yoga teachers
 • Na afloop van de training ben je een Yoga Alliance certified Yoga Teacher 
 • Huiswerk maken onderdeel uit van de training, er is geen examen
 • Mooiste studio van Nederland in een bosrijke omgeving en aan zee

CONTACT US

Need help? We are here for you

Ons Adres:
 • Moon Yoga Club
 • Prins Hendriklaan 7, 1862 EK Bergen Noord Holland
Contact Info:
 • +31727436011
 • info@moonyogaclub.com
Opening Hours:
 • Monday to Thursday: 9:00 - 21:00
 • Friday to Saturday: 8:45 - 17:00
 • Sundays: 8:45 - 13:00
Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid