Zij is voor mij HET voorbeeld van goed voor jezelf zorgen, van zelfliefde en zelfvertrouwen.

Elle Macpherson het Australische topmodel – goddess with guts -.

Meer dan 40 jaar geleden begon de carrière van Elle (de body). Ze werd ontdekt in het Amerikaanse Aspen in Colorado. Zij is altijd mijn voorbeeld geweest hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen en dat dat echt ‘vruchten’ afwerpt.

Elle is 58 jaar! en bewijst daarmee dat leeftijd maar een getal is.

Haar geheim is gezondheid boven uiterlijk te zetten en dankbaar te zijn. Als je goed in je lijf zit, als je fit bent komt er vanzelf een mooimakende glow over je. Tijd stoppen in mensen die je energie aanvullen in plaats van je langzaam leegzuigen. 

Daadwerkelijk tijd creëren voor jezelf en nooit afleren plezier te maken. Doelen stellen en ook de kleine vorderingen vieren. Van doelen/uitdagingen stellen worden we gelukkig.

@ellemacpherson 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. 

Liefs,

Karen