Toen ik mijn man Michel ontmoette was er direct een sterke verbinding. We werkten 2 jaar intensief samen bij een internet bureau Lost Boys voor onze eerste kus. Sinds dat moment wist ik direct; met deze man word ik oud. Nu 13 jaar later hebben we twee kinderen en een bonuszoon van 26 jaar. Het mooiste dat Michel mij heeft geleerd is meer van mijzelf te houden. Hij ziet het mooie in mij, ook als ik het even niet zie. 

Heb jij ook ooit iemand ontmoet bij wie je het gevoel gehad dat je diegene al je hele leven kent? Heb je ooit een directe diepe connectie gevoeld met iemand zonder dat je dat kunt verklaren? Dan is het mogelijk dat je net je soulmate hebt gevonden.

Een soulmate is iemand met wie je een directe band voelt. Het hoeft niet een romantische connectie te zijn, maar het is een connectie die verder gaat dan het fysieke. Het is een spirituele verbinding die is gebaseerd op een diep begrip van elkaar.

Maar hoe weet je of je je soulmate hebt gevonden? Hier zijn enkele tekenen om op te letten:

1. Je voelt je veilig om volledig jezelf te zijn

Wanneer je je soulmate ontmoet, voel je je op je gemak om jezelf te zijn. Je zult niet de behoefte voelen om enig deel van jezelf te verbergen of je voor te doen als iemand die je niet bent. Je zult je vrij voelen om je authentieke zelf te zijn bij hen in de buurt.

2. Je hebt het gevoel dat je elkaar al je hele leven kent.

Als je je soulmate ontmoet, voelt het alsof je elkaar al heel lang kent. Je voelt een diepe verbinding en hebt aan één woord genoeg. Je hebt het gevoel dat je alles kunt zeggen zonder je veroordeeld of bekritiseerd te voelen.

3. Je voelt een gevoel van kalmte

Wanneer je je soulmate ontmoet, zul je een gevoel van vrede en kalmte ervaren. Je voelt je niet angstig of gestrest in hun aanwezigheid. In plaats daarvan voel je je ontspannen en op je gemak.

4. Je voelt je geïnspireerd

Wanneer je je soulmate ontmoet, voel je je geïnspireerd en gemotiveerd om je beste zelf te zijn. Je ervaart een gevoel van zingeving en richting in het leven.

5. Je voelt je verbonden

Wanneer je je soulmate ontmoet, voel je je op een dieper niveau verbonden. Je hebt het gevoel dat je zonder woorden kunt communiceren en elkaar op spiritueel niveau kunt begrijpen.

Als je een van deze tekenen herkent, kan dit een teken zijn dat je je soulmate hebt gevonden. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om een ​​soulmate-verbinding te herkennen, is het iets dat diep in je hart kan worden gevoeld. Dan is er geen twijfel en onzekerheid meer. Je weet het gewoon. Dit is mijn soulmate. 

Liefs,

Irene

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf.