Koffie is niet alleen NIET schadelijk voor je gezondheid maar bevat ook nog is een prachtige mix aan anti-oxidanten.

Wij houden wel van een cappuccino op z’n tijd maar drinken het ook vaak met een slechts geweten alsof het een genotsmiddel is dat slechts met mate genomen mag worden.Herkenbaar voor jou?

Wetenschappelijk onderzoek heeft echter al lang bewezen dat dat niet klopt zolang je niet meer dan 4 of 5 koppen koffie per dag drinkt.

De mix van anti-oxidatieve en anti-flammatoire beschermen zowel je hart als je hersenen. En caffeine, dat wij als “Hallo-wakker” waarderen is zelfs een echte neuro-enchanter, een stof die ons beter doet nadenken.

Ik bedoel maar, lieve jij, geniet vanaf nu van je koffie met een zuiver geweten.

Info wetenschappelijk onderzoek via Dr. Jan B. van Mourik verjongingsarts. Hij is schrijver, samen met Prof. Dr. Med. Bernd Klein-Gunk van het boek: Waarom onthouding de gezondheid in gevaar brengt en seks tegen kanker beschermt.

Wil jij meer van dit soort tips ontvangen? Wil je weten hoe je jezelf 10 jaar jonger kunt denken en voelen? Wil jij er daadwerkelijk 10 jaar jonger uit gaan zien? Meld je dan aan voor mijn workshop On top of your world. Ja, ik meld mij vandaag aan >

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. 

Liefs, Karen