Een klein weekje verder

Was this real?

Het is alweer een weekje terug dat Irene en ik afscheid namen op Bali van de groep krachtige, prachtige power vrouwen die ons het vertrouwen hadden gegeven, met ons af te reizen richting hun Wild Heart.

Ons eerste Wild Heart Bali Retreat is een feit, een droom die werkelijkheid is geworden. Nog steeds voor mij lastig mijn gevoel over deze week in woorden uit te drukken.

Woorden als; groei, dankbaar, overvloed, natuurlijk, warm, trots, geluk, aards, vanzelfsprekend, healing, speelsheid komen een beetje in de buurt maar dekken de lading zeker niet.

Het programma van dit 9 daagse all inclusive spiritual retreat bestond onder andere uit de volgende highlights:

- Pure Heart energy

- Find your True North

- Clarity

- Remove limiting believes

- Replace them with new ones

- Expand your vision

- Energize your soul

- Inspired actions

- Celebrations

Tijdens dit programma werden Irene en ik ondersteund door misschien wel de beste masseurs, healers en priesters van Bali.

Zoals Irene al in een eerdere post schreef hadden we beide een besef dat we hier al jaren, onafhankelijk van elkaar, naar toe aan het groeien waren en voelen we beiden nu dat de deuren wijd openstaan om onze gezamenlijke plannen verder vorm te gaan geven (keep you posted).

Voor mij persoonlijk kwam er nog bij dat het Wild Heart Bali Retreat wordt georganiseerd in Villa KaRein, de magische plek die ik samen met mijn liefde @reinboon heb ontwikkeld. We kwamen 5 jaar geleden op de plek waar Villa KaRein nu staat en waren meteen verkocht. De energie die zo voelbaar was op die plek, wees ons de weg.

Dankbaar zijn we dat we samen dit bijzondere project hebben mogen ontwikkelen. Bali het magische eiland dat ik als mijn eerste thuis beschouw, daar waar mijn reis naar bewustwording ooit is begonnen, mijn wake up call.

De reis die voor mij nooit zal eindigen en waarvan het onderweg zijn alleen al een waar feest is.

Graag wil ik iedereen enorm bedanken die ervoor heeft gezorgd dat de puzzelstukjes zo liefdevol op z’n plaats vielen tijdens dit Wild Heart Bali Retreat.

Liefs.

Karen

En het mooie nieuws is dat het volgende Wild Heart Bali Retreat online staat op onze website.

Data van 22 t/m 30 maart 2024.

Tot 21 mei hebben we ook een prachtige early bird korting tot euro 300!!

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >