Ik zou wel wat meer energie willen
Ik krijg vaak de vraag 'Ik zou wel wat meer energie willen, maar ik heb al zo veel geprobeerd en ik blijf laag in mijn energie' en 'Tijdens een yoga les voel ik mij ontspannen, maar zodra ik de mat afstap en weer buiten sta en overspoeld wordt door emails en apjes op mijn telefoon, heb ik het gevoel weer helemaal vol te lopen.' Dan kan het zijn dat je oude stagnerende energie bij je draagt. Zonder dat je er erg in hebt 'trekt' de negatieve energie je naar beneden en hangt als een zware deken om je heen. 
Je energie is je visitekaartje. 
Op het moment dat je goed in je vel zit, straal je levensenergie uit. Je ogen stralen en alles lijkt soepeler te verlopen. Je voelt je stevig in je schoenen staan en voelt andere mensen goed aan. Wist je dat wanneer twee mensen met elkaar praten er op energetisch niveau ook veel informatie uitgewisseld wordt?Soms kun je enorm blij worden, gewoon door dicht bij iemand te staan. Andersom werkt het ook zo. Wanneer je niet goed in je vel zit, dan kan de ander dit voelen. Zonder dat je een woord hebt gezegd verloopt alles stroever. Dan kan Crysal Healing uitkomst bieden. 

Crystal Healing is een eenvoudig maar krachtig & effectief systeem van energiehealing zonder aanraking van het fysieke lichaam. 

Ik hoor vaak dat mensen zich na een crystal healing zich 'lichter' voelen.


Wil je je energie huishouding ook een boost geven? Meer energie en je vitaler voelen? Of specifieke mentale of fysieke klachten op energie niveau aanpakken.  Ook op mentaal vlak krijg je als het ware een energetische douche en alle oude stagnerende energie die niet meer bij je hoort worden verwijderd. Kom dan vanavond naar de full moon healing yoga les om 19.30 uur in de studio of via live stream. Hier zal ik middels een Crystal Group healing de energie reinigen tijdens de volle maan van vandaag.
En het leuke? Hij is helemaal gratis voor Moon Members ❤️
Liefs Irene