Ik krijg vaak de vraag 'Ik zou wel wat meer energie willen, maar ik heb al zo veel geprobeerd en ik blijf laag in mijn energie' en 'Tijdens een yoga les voel ik mij ontspannen, maar zodra ik de mat afstap en weer buiten sta en overspoeld wordt door emails en apjes op mijn telefoon, heb ik het gevoel weer helemaal vol te lopen.' Dan kan het zijn dat je oude stagnerende energie bij je draagt. Zonder dat je er erg in hebt 'trekt' de negatieve energie je naar beneden en hangt als een zware deken om je heen. 

Je energie is je visitekaartje.

Op het moment dat je goed in je vel zit, straal je levensenergie uit. Je ogen stralen en alles lijkt soepeler te verlopen. Je voelt je stevig in je schoenen staan en voelt andere mensen goed aan. Wist je dat wanneer twee mensen met elkaar praten er op energetisch niveau ook veel informatie uitgewisseld wordt?Soms kun je enorm blij worden, gewoon door dicht bij iemand te staan. Andersom werkt het ook zo. Wanneer je niet goed in je vel zit, dan kan de ander dit voelen. Zonder dat je een woord hebt gezegd verloopt alles stroever. Dan kan Crysal Healing uitkomst bieden. 

Crystal Healing

Crystal Healing is een eenvoudig maar krachtig & effectief systeem van energiehealing zonder aanraking van het fysieke lichaam. Ook op mentaal vlak krijg je als het ware een energetische douche en alle oude stagnerende energie die niet meer bij je hoort worden verwijderd. In onze Mallorca en Bali retreats zet ik deze techniek in, zodat de deelnemers meer helderheid krijgen in hun hoofd. Ik hoor vaak dat mensen zich na een crystal healing zich 'lichter' en 'meer innerlijke rust' voelen.

Geef je energetisch lichaam een boost. 

Wil je je energie huishouding ook een boost geven? Meer energie en je vitaler voelen? Of specifieke mentale of fysieke klachten op energie niveau aanpakken. Past een Moon Yoga Club retreat momenteel niet in je planning of budget?  Kom dan naar de New Moon crystal Group Healing. Hier zal ik middels een Crystal Group healing de energie reinigen tijdens de eerste nieuwe maan na Wesak. En het leuke? Hij is helemaal gratis voor Moon Members ❤️
Liefs Irene
MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf.