Werken aan je mentale gezondheid, de meest veerkrachtige versie van jezelf.

Mijn held is een kiter. Om mentaal gezond te blijven is het zo belangrijk om te kunnen ontstressen. 

Dat laat je hersenspinsels tot rust komen. Dit effect ervaren we zeker tijdens het sporten. Sport is dus niet alleen goed voor je lijf maar ook voor je psyche, voor je mentale gezondheid. We kennen toch allemaal wel dat voldane, relaxte gevoel na het sporten dat tegelijkertijd vaak een boost energie geeft?

Mijn man weet als geen andere wat dat met je kan doen.

Hoe hoger de golven

Hoe sterker de wind

Hoe groter de extase

Op pas 40 jarige leeftijd deed hij voor het eerst de trapeze om en leerde het kiten van een paar vrienden van zijn dochter. Best een traject van vallen en opstaan, als het ware in gesprek gaan met de natuurelementen.

De wind is daar en meer niet. Dat dus, het verder met niks anders even bezig kunnen zijn. Iedere keer weer in die bezigheid een stapje je grenzen verzetten, geeft je eigenwaarde ook nog een boost.

Op www.kitesurf.nu vind je alle info over het volgen van kite lessen. Veel kite scholen trakteren jou graag op een eerste proefles.

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. 

Liefs,

Karen