Spiritualiteit in boekvorm

Rust vinden in een drukke wereld – ja zo graag, dat willen we, leren focussen! Is de wereld zo druk vraag ik me vaak af, of is het mijn geest?

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim beschrijft verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zo legt hij bijvoorbeeld uit hoe je mindful kunt omgaan met negatieve emoties zoals woede en jaloezie. Hij laat het belang zien van sterke relaties met anderen en benadrukt dat je vergevingsgezind en mild moet zijn tegenover jezelf. Het belang van zelfliefde.

De prachtige, kleurrijke illustraties fungeren als visuele pauzes die ons ook echt aansporen op bepaalde momenten een pauze in te lassen. Echt een boek om ergens in huis neer te leggen en er zo nu en dan een stuk uit te lezen. Ik ben fan van deze blije spirituele monnik.

Auteur: Haemin Sunim

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. 

Liefs,

Karen