When things change inside you, things change around you.

Ik ben een ‘schaamteloze’ optimist. Ik denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Altijd al gedaan en ik denk dat dat regelmatig een soort van redding voor mij is geweest. Negativiteit brengt je niks, sterker nog het maakt de negatieve dingen alleen maar zwaarder. Dat wil niet zeggen dat je af en toe een mega off dag kan hebben, maar blijf er niet in hangen, trek jezelf eruit.

Het vertrouwen hebben dat als het even minder met je gaat dat het weer goed komt. Situaties kunnen we vaak niet veranderen, maar we bepalen altijd zelf hoe we met een situatie omgaan. Want waar je ook mee zit, een positieve benadering zal het altijd winnen van een negatieve.

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. 

Liefs,

Karen