Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.

Zelfs als je denkt dat je in iedere situatie jezelf bent weet je diep van binnen dat je niet in iedere situatie dezelfde JIJ bent. Dat we vaak als vanzelfsprekend verschillende ‘rollen’ aannemen.

We moeten ook best veerkrachtig zijn in ons leven. We beginnen in ons leven met kind zijn, broer\zus en dan moeten we ons op sociaal front staande houden naar de buitenwereld toe, zakelijk kunnen zijn, een fijne levenspartner worden, een goede ouder, het begrip positieve Mindset leren begrijpen om maar is een aantal dingen te noemen.

Logisch dat we ons in iedere situatie wat voegen om dingen zo harmonisch mogelijk te laten verlopen. Ik zie dat alleen maar als een pre. Wij mensen en ook een aantal diersoorten hebben de intelligentie om ons te verplaatsen in een ander. Wij zijn in staat mee te bewegen, de mogelijkheid ons niet statisch op te stellen. Daar halen we ons voordeel uit. Het is ook daarom dat we in staat zijn elkaar te liften, het vermogen hebben er echt voor iemand te zijn, ons spiritueel te ontwikkelen.

Het wordt pas lastig als je tijdens de verschillende hoedanigheden die je aanneemt je jezelf gaat verliezen. Dat je de ander continue voorop stelt, je teveel energie van de ander binnen laat komen, je grenzen vertroebeld raken. Je jezelf niet meer als prioriteit ziet.

Het brengt jou zoveel door regelmatig jezelf af te vragen, in de verschillende situaties, waar jij in die situatie staat. Even terug naar het middelpunt van jouw EIGEN CIRKEL, jezelf centraal zetten. Even een moment jezelf af te vragen; hoe voelt het voor mij, hoe voel ik me op dit moment?

Dat is zeker niet egoïstisch want op die manier blijf je in je kracht en kan je eindeloos geven…maar tegelijkertijd wel heel goed voor jezelf zorgen.

Liefs Karen
MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf.