LAAT JEZELF VOORAL ZIEN TIJDENS JOUW INSPIRENENDE PROCES.

VIER OOK JE TEGENSLAGEN OP WEG NAAR HET VERWEZENLIJKEN VAN JOUW DROOM.

I AM BUILT FROM EVERY MISTAKE I HAVE EVER MADE AND I LOVE IT!

Gun jezelf te falen, blijf optimistisch, wat de mening van een ander daar ook over is. Jij weet diep van binnen als je iets goeds in handen hebt.

  • Wist jij dat Oprah Winfrey werd ontslagen bij televisie omdat ze niet kon presenteren?
  • Dat Walt Disney werk ontslagen omdat hij in een interview vertelde dat hij geen fantasie heeft?
  • Michael Jordan won met basketball 6 kampioenschappen, maar niemand kan zich eigenlijk nog zij 15.000 gemiste worpen herinneren.
  • De Britse uitvinder Dyson meer dan 5000 prototypes maakte voordat hij uiteindelijk de beroemde vacuum cleaner/stofzuiger ontwierp?
  • Thomas Edison minimaal 1000 experimenten uitvoerde voordat hij uiteindelijk de gloeilamp uitvond?

Jouw plannen stoppen pas op het moment als je er zelf mee stopt.

Als is terug kijk realiseer ik me de laatste tijd heel goed dat zaadjes die ik regelmatig in de grond stopte om uit te groeien tot iets goeds, iets waar ik echt warm voor liep, ik die naar verloop van tijd minder aandacht ging geven omdat mensen om mij heen er meningen over hadden als het niet gelijk een grandioos succes was.

Als er uit mijn plan niet gelijk goed geld kwam of als dat wel zo was, maar dat ik niet genoeg aandacht meer had voor de mensen om mij heen, werd ik totaal niet meer gesteund.

Inmiddels weet ik heel goed dat mensen vaak een mening klaar hebben gevormd vanuit hun eigen referentiekader. Je kan je ook afvragen of bepaalde mensen wel de kennis hebben om jou te vertellen of iets wel of niet een succes kan worden. 

Beter om dan met mensen te praten die jouw drive op waarde en kennis kunnen beoordelen. Daar komt bij dat iets al een succes is als je hart ervan gaat opzwellen. Dan bestaat het niet dat jouw plan/jouw idee tot een mislukking zal uitlopen.

Liefs Karen

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf.