Klinkt als een challege maar dat valt echt wel mee. 2 weken lang ging ik ervoor en ik was echt verbaasd over het resultaat. 

’s Morgens klaarzetten en meenemen als je op pad gaat. Het wordt een gewoonte een dagelijks ritueel. Zo dronk ik bij een cappuccino of thee standaard een groot glas water, dan gaat het best hard.

Ons sterk lichaam bestaat voor 70% uit water. Een belangrijk deel daarvan zit in je bloed en hersenen. Ons bloed bestaat voor 92 % uit water en je hersenen voor 90%. Het is belangrijk voldoende water te drinken want dat is goed voor je hart, brein en hersenen.

Maar als je net wat meer water drinkt voor een periode ga je dat toch ook echt zien aan je huid. Oneffenheden verdwijnen, je huid gaat echt meer glanzen.

Je spoelt als het ware je organen schoon. Ik ging me ook na 5 dagen minder moe voelen, een energie boost. Je valt ook makkelijker af als je meer water drinkt. Als je te weinig water drinkt, schakelt je lichaam in de overlevingsstand.

Dat geeft je lijf stress en dat leidt weer tot toename van gewicht. Als je urine doorzichtig is dat sowieso een bewijs dat je je organen goed aan het doorspoelen bent. Je geeft op deze manier jezelf echt een gezondheid boost.

Mooi voornemen om iedere paar maanden dit 14 dagen te doen. Het kost ook nog is niks en je hoeft ook niet resoluut te gaan vasten voor een natuurlijke glow.

 

Liefs, Karen 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf.