Color is a power which directly influences the soul

Vanmorgen wakker geworden met de zon in ons gezicht en een kakofonie van fluitende vogels. Het voorjaar is onderweg. Worden we bij die gedachte alleen niet al gelijk instant gelukkig?

De boutique area van onze Moon Yoga Club is al helemaal in de Spring Mood met de pracht collectie van @lululemon.
Door kleur te bekennen inspireren we onze onderbewustzijn vanuit lichtheid en plezier te leven. Voor en na de les kun je bij ons het nr 1 yoga brand Lululemon shoppen. Moon Yoga Club is partner van Lululemon en daar zijn we super trots op. 

Deze broeken hebben heeft een dubbele stof en zitten als gegoten. Hij is lekker lang tot aan de enkel en de stof is boter zacht en ideaal voor Yoga, omdat er bijna geen naden inzitten. En er zit een zakje aan de binnenkant. De stof ademt en heeft een four-way stretch. Maak de set compleet met een Swifty tech shirt met speciale zilverdraad erin verwezen, zodat deze antibacterieel is. Lekker lange mauwen waar je je duim doorheen kunt doen. Hij kruipt niet omhoog, want ook daar is hij extra lang. Wij zijn mega fan!

Irene draagt een align pant maat 8 in roze. En een swifty tech shirt in roze maat 8. 

Karen draagt een align pant maat 6 in rood. En een swifty tech shirt in rood maat 6. 

We hebben sets beschikbaar in de maten 6 , 8 , en 10 

Kom je ze keertje passen? De yoga boutique is rondom de yoga lessen geopend. Wil je op een ander moment shoppen? Maak dan een afspraak via info@moonyogaclub.com


Liefs,
Irene en Karen

📸 @haroldpereiraphotography
Haar en make-up @bycarmen.zomers
Schoenen @toetinoemi