Yin Yoga Teacher Training

Met veel trots presenteren we hier de Yin Yoga Teacher Training klas van 2019!!

Na een intensieve opleiding van 100 uur Yin Yoga, Anatomie en Chakra Psychologie zijn ook deze zomer weer een nieuwe lading Yin Yoga Teachers opgeleid bij Moon Yoga Club door internationale top docenten Marcel van de Vis en Anat Geiger. 

Yin Yoga heeft als doel de Chi in ons lichaam te laten stromen en richt zich op de diepere lagen van het lichaam, fascia. Fascia is minder elastisch dan spieren en stijver. Daarom worden Yin Yoga houdingen gemiddeld 2 tot 6 minuten aangehouden tijdens een Yin Yoga les. Onze Yin Yoga docentenopleiding is gebaseerd op de filosofische en anatomische principes als onderwezen door onze leraren Paul en Suzee Grilley. 

De opleiding heeft een functionele benadering van yoga waarin we ons meer richten op wat de houding voor jou kan doen, meer dan hoe de houding er uit ziet. Wij zijn allemaal uniek, de structuur van ons skelet, de flexibiliteit van onze spieren, onze emotionele reactie en gemoedstoestand. Elk bot in elk lichaam is anders. Yin Yoga is voor iedereen die wilt ervaren wat de houding kan doen voor je. In plaats van het proberen na te doen vanuit een esthetische vorm, het kopiëren van een houding, proberen wij te begrijpen hoe een houding ons kan helpen en hoe deze om te vormen naar onze behoefte en mogelijkheden.

Wil je een keer een functional Yin yoga les ervaren? Reserveer dan een mat voor een Stress Relief les bij Yin Yoga teacher Irene le Roy. Of wil je zelf ervaren hoe bijzonder een Yoga opleiding bij moon Yoga Club is? Schrijf je dan in voor een van de yoga opleidingen van de zomer van 2020! Ja, ik wil meer informatie >