Functional Vinyasa Yoga Teachers

Met veel trots presenteren we hier de functional Vinyasa klas van 2019!!

Na een intensieve opleiding van 100 uur functional Vinyasa zijn ook deze zomer weer een nieuwe lading functional Vinyasa Yoga Teachers opgeleid door Marcel van de Vis en Anat Geiger. 

Vinyasa yoga is een van de meest populaire yoga stijlen, waarin houdingen worden beoefend in een continue flow. Snel of langzaam en alles daartussen. Vinyasa concentreert zich op gecoördineerde ademhaling en beweging, uithouding en het creëren van lichaamswarmte. 

Functionele Vinyasa is een benadering van yoga waarin we ons meer richten op wat de houding voor jou kan doen dan hoe de houding er uit ziet. Wij zijn allemaal uniek, de structuur van ons skelet, de flexibiliteit van onze spieren, onze emotionele reactie en gemoedstoestand, maken wie wij zijn. Onze yogabeoefening moet hier een afspiegeling van zijn. 


In plaats van het proberen na te doen van een esthetische vorm, het kopiëren van een houding, proberen wij te begrijpen hoe een houding ons kan helpen en hoe deze om te vormen naar onze behoefte en mogelijkheden. 
Functional Vinyasa Combineert dit beide, het is dynamisch, een creatieve flow die iedere beoefenaar helpt haar uniekheid en mogelijkheden te manifesteren. Zonder competitie en zonder frustratie. 

Wil je een keer een functional Vinyasa yoga les ervaren? Reserveer dan een mat voor een Open Heart les bij functional Vinyasa yoga teacher Irene le Roy.