Irene le Roy - Yin Nidra

Yin – Nidra De combinatie van Yin Yoga en Yoga Nidra zorgt voor een intense ontspanning op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Irene le Roy begeleid je door verschillende Yin Yoga oefeningen die doorwerken op de diepere lagen van het lichaam, het bindweefsel. Dit is de ideale voorbereiding op een diepe meditatie, de Yoga Nidra. De Yoga Nidra sessie die volgt zal gegeven worden volgens de traditionele Himalaya Traditie van Swami Veda. Deze Yoga Nidra techniek stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Yoga Nidra, of ook wel the yogic sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap! De Yin – Nidra wordt afgesloten met een soundbath van windchimes en bowls.
 
Yoga Nidra
Yoga Nidra is een krachtige ontspanningstechniek uit India. Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen. Bij Yoga denk je al snel aan houdingen. Maar bij Yoga Nidra hoef je alleen maar op je rug te liggen met je ogen dicht. Vervolgens luister je naar een Nidra sessie. Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe rust op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.
 
Ontdek de healing space tussen waken en slapen.
Tijdens de Yoga Nidra wordt je gevraagd een besluit te nemen. Een positieve zin die je richting geeft. Dit wordt ook wel Sankalpa genoemd. Deze positieve zin herhalen we tijdens de verschillende fases van de sessie. Je onderbewustzijn neemt het besluit in zich op en ankert deze.
 
Voor wie?
De Yin-Nidra sessie is voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust, een betere nachtrust en een kalme geest. Of meer in contact wilt komen met je ‘True North’, je ware ik. Of als je je goede voornemens voor 2019 wilt verankeren in je diepste staat van zijn. Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.
 
Zorg dat je warme kleding draagt. Geen yoga ervaring nodig.
 
Wanneer: 9 februari
Tijd: 15.00-16.30 uur
Prijs: € 20,-
*Moon Members betalen slechts €15,-
Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app of stuur een mail naar info@moonyogaclub.com of bel even met de studio tijdens openingstijden.