Free Moon Yoga Club Class
Zin om ontspannen en vol energie aan het nieuwe jaar te beginnen? Neem dan deel aan de free Moon Yoga Club Class class. En het leuke? Hij is helemaal gratis! Tijdens deze Yin Yang yoga les gegeven door Moon Yogi's Daniela en Irene zet je je intentie voor 2019. We sluiten af met een extra lange klankschalen soundbath, waarbij je je helemaal over kunt geven aan de verschillende klanken van klankschalen en windchimes. Een bijzondere en ontspannende ervaring die je in een diepe meditatie brengen. Na afloop zijn er bubbels en popcorn to celebrate it's 2019!!

Combineer de yoga les met een wandeling in het magische Bergerbos of waai even uit op het strand. Een heerlijke manier om 2019 te starten. Ervaring met yoga is niet vereist, de lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom. Matten en props zijn aanwezig. Draag gemakkelijke kleding en ben je voor het eerst? Zorg dat je dan 10 minuutjes van te voren aanwezig bent. 

De free Moon Yoga Club Class is 12 januari van 15.00-16.30 uur. Let op! Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus reserveer je mat vandaag nog via de gratis Moon Yoga Club app onder kopje workshops of bel even met de studio.

'Live by the sun. Love by the Moon.'