Meditate 4 freedom

Vier bevrijdingsdag met ons in stilte. Op het strand met uitzicht over de zee bundelen we onze energie voor de vrijheid en wereld vrede. Na afloop krijg je een gratis drankje bij Strandpaviljoen Noorderlicht in Bergen aan Zee. 


Bijna honderd mensen deden vorig jaar mee aan de groepsmeditatie tijdens een Moon Yoga Club event op het strand voor strandpaviljoen Noorderlicht (zie foto). Deze meditatie in het Nederlands zal 5 mei begeleid worden door Daniela Furst-Walter en Irene le Roy. 


Dit jaar is Meditate 4 Freedom het startsein voor een nieuwe jaarlijkse traditie van Moon Yoga Club en strandpaviljoen Noorderlicht. Een groeiende community die zich op een vredige manier verbindt in de strijd voor vrijheid door collectief energie van positiviteit op te wekken.

Wanneer: 5 mei

Tijd: 12.00-12.30 uur 

Waar: Voor het Strandpaviljoen van Noorderlicht

Docenten: Daniela Furst-Walter & Irene le Roy

Neem zelf een handdoek mee om op te zitten. 

Reserveer je plek via de gratis Moon Yoga Club app. Hoewel we geen maximum aantal deelnemers hebben, is het wel fijn om te weten hoeveel drankjes Jeroen kan klaarzetten ;) 

Combineer Meditate 4 Freedom met een Moon yoga Club Strandyoga les van 10.00-11.00 uur op het strand voor Hemingways. Kijk voor meer info op het Yoga rooster.