Ik geloof dat iedereen alles in zich heeft om een betere versie van zichzelf te worden, ongeacht de uitdagingen die op hun pad zijn gekomen. Ik ben opgevoed door mijn moeder die kampt met psychische problemen en verslavingen. Ik voelde mij vaak onveilig en was bang dat de psychische aandoeningen erfelijk waren. Mijn ervaringen hebben mij geleerd om in de grootste chaos rust te vinden in mijzelf en moeilijke situaties te bekijken vanuit een ander perspectief waar er ruimte is voor compassie en innerlijke kracht. Op jonge leeftijd besloot ik mijn eigen weg te volgen. Niet zozeer omdat ik dat zo graag wilde, maar gedreven vanuit een diepe angst om iemand te worden die ik niet wilde zijn. Mijn hart bleek mijn kompas. Een hele heldere. 

Als persoonlijk en spiritueel experiment wil ik kijken of ik volledig kan leven vanuit mijn hart en volledig durf te vertrouwen op mijn intuïtie in de keuzes die ik maak. Dit geeft mij zo veel plezier, liefde en zakelijk succes, dat ik het als mijn missie zie anderen hierin te inspireren en te laten zien dat dit ook voor jou is weggelegd.

Ik zie ondernemen als een positieve impact creëren in het leven van mensen. Vanuit mijn marketing bedrijf doe ik dat tot op de dag van vandaag voor grote nationale en internationale bedrijven. Toen ik in 2015 weer terug in Bergen kwam wonen met mijn gezin, miste ik een plek waar ik yoga kon doen. Vanuit Amsterdam was ik enorm verwend waar op elke hoek van de straat een yoga studio staat. Als ik het mis, dan zouden er vast meer mensen zijn die dit ook zo ervaren? Ik voelde heel sterk vanuit mijn hart dat ik heel graag een yoga studio wilde starten in het centrum van Bergen. Ik besloot dat gevoel te volgen. 

Een half jaar later opende ik in de zomer van 2016 Moon Yoga Club. Zonder ervaring in het runnen van een yoga studio of het geven van yoga lessen. Enorm dankbaar ben ik voor de yoga community uit Bergen die Moon Yoga Club direct in haar armen sloot. We hadden een vliegende start en nog steeds beleef ik datzelfde plezier als tijdens de eerste dagen van onze studio. En met de komst van Karen eind 2022 bouwen we onze missie verder uit. Moon Yoga Club is het resultaat van heel veel liefde en aandacht. Ik ben enorm trots op dit mooie bedrijf dat sinds 2016, 7 dagen in de week, mensen fysiek en mentaal sterker maakt. 

Ik zie mijzelf als een professional motivator. Ook in de gesprekken met mijn lieve, kwetsbare moeder is het glas vanuit mij altijd half vol. Ik hoop dat Moon Yoga Club je helpt om in de grootste uitdaging rust te vinden in jezelf en je te laten zien dat je alle wijsheid en veerkracht in je hebt. In mijn lessen neem ik je even mee terug naar jezelf, zodat jij herinnert wie je bent. 

Ik zie je graag, 

Liefs Irene
founder Moon Yoga Club
Functional Yoga Teacher (1000 RYT)
Arhatic Yoga Practitioner

Meer weten over mijn marketing projecten? http://linkedin.com/in/ireneleroy