Ik geloof dat iedereen alles in zich heeft om een betere versie van zichzelf te worden, ongeacht de uitdagingen die op jouw pad zijn gekomen. Ik ben opgevoed door mijn moeder die kampt met psychische problemen en verslavingen. Ik voelde mij vaak onveilig en was bang dat de psychische aandoeningen erfelijk waren. Mijn ervaringen hebben mij geleerd om in de grootste chaos rust te vinden in mijzelf en moeilijke situaties te bekijken vanuit een ander perspectief waar er ruimte is voor compassie en innerlijke kracht. Op jonge leeftijd besloot ik mijn eigen weg te volgen. Niet zozeer omdat ik dat zo graag wilde, maar gedreven vanuit een diepe gevoel van 'Dit kan niet de bedoeling zijn, er moet meer zijn in het leven.' Mijn hart bleek mijn kompas. Een hele heldere. 

Als persoonlijk en spiritueel experiment wil ik kijken of ik volledig kan leven vanuit mijn hart en volledig durf te vertrouwen op mijn intuïtie in de keuzes die ik maak. Dit is geen practice, maar een way of life voor mij. Dit geeft mij zo veel plezier, liefde, voldoening en overvloed, dat ik het als mijn missie zie anderen hierin te inspireren en te laten zien dat dit ook voor jou is weggelegd.

Ik zie ondernemen als een positieve impact creëren in het leven van mensen. Vanuit mijn marketing bedrijf doe ik dat tot op de dag van vandaag voor grote nationale en internationale bedrijven. Toen ik in 2015 weer terug in Bergen kwam wonen met mijn gezin, miste ik een plek waar ik yoga kon doen. Vanuit Amsterdam was ik enorm verwend waar op elke hoek van de straat een yoga studio staat. Als ik het mis, dan zouden er vast meer mensen zijn die dit ook zo ervaren? Ik voelde heel sterk vanuit mijn hart dat ik heel graag een yoga studio wilde starten in het centrum van Bergen. Ik besloot dat gevoel te volgen. 

Een half jaar later opende ik in de zomer van 2016 Moon Yoga Club. Zonder ervaring in het runnen van een yoga studio of het geven van yoga lessen. Enorm dankbaar ben ik voor de yoga community uit Bergen die Moon Yoga Club direct in haar armen sloot. We hadden een vliegende start en nog steeds beleef ik datzelfde plezier als tijdens de eerste dagen van onze studio. En met de komst van Karen eind 2022 bouwen we onze missie verder uit. Moon Yoga Club is het resultaat van heel veel liefde en aandacht.

Ik ben enorm trots op dit mooie bedrijf dat sinds 2016, 7 dagen in de week, een plek biedt waar mensen kunnen herinneren wie ze zijn. Soms vertroebelt onze perceptie van de werkelijkheid door alle afleidingen van het dagelijks leven. En vergeten we zie we zijn. We zijn zielen met een aardse ervaring. Door verbinding te maken via yoga en meditatie met de ziel, ervaar jij het leven weer vanuit het juiste perspectief. En heb je een True North dat je door het leven navigeert. Nee, dat is niet zweverig! Sterker nog, leven waarbij je een nauwe verbinding voelt met jouw ware zelf, helpt je het maximale uit het leven te halen en meer liefde, plezier en succes te behalen op de onderdelen die voor jou belangrijk zijn. 

Ik zie mijzelf als een professional motivator en deel ik graag mijn kennis over spirituele concepten, zoals de alchemie van de ziel, karma en spirituele wetten die je helpen te ontwikkelen. Naast het geven van Yoga lessen in de studio, houd ik van lange paardrij ritten op het strand en in het bos en werk ik graag met kristallen. Ik studeer regelmatig met grote Spiritual Teachers en waar ik kan deel ik deze kennis en ervaring tijdens mijn lessen of 1 op 1 gesprekken. Ik hoop dat Moon Yoga Club je helpt om in de grootste uitdaging meer rust te vinden in jezelf en je te laten zien dat je alle wijsheid en veerkracht in je hebt. En als het goed met je gaat, kom dan naar onze lessen om veerkracht op te bouwen. Want 1 ding is zeker. Alles is altijd in verandering en niets blijft hetzelfde. Ervaar je een overweldigende situatie? Stel jezelf dan de vraag: welke les kan ik hieruit leren? En dat verandert per direct jouw perspectief. 

Reserveer hier je mat > 

Atma namasté

Liefs Irene


founder Moon Yoga Club
Crystal Pranic Healer
Functional Yoga Teacher (1000 RYT)
Arhatic Yoga Practitioner
Spiritual Business management
Pranic Feng Sui
Inner Buddhism revealed
Psychic Self defence
Achieving Oneness with the higher soul
Super Brain Yoga

Meer weten over mijn marketing projecten? http://linkedin.com/in/ireneleroy