Ik ben vorig jaar januari lid geworden bij Moon Yoga Club. En ik dacht echt; ‘Nu ga ik ga wat doen! Wel met de rede om meer te ontspannen. Een moment nemen voor mijzelf. Ik heb een hele tijd hardgelopen, maar ik wilde wat anders en kwam uit bij Yoga. Eerder hield het idee van een membership mij tegen, het gevoel dat ik ergens aan vast zou zitten. Dat gevoel had ik niet bij hardlopen, schoenen aan en gaan. Maar zo voelt het helemaal niet, het is juist heel vrij! Want ik zit nergens aan vast. Het rooster is erg afwisselend en er worden elke dag veel verschillende type lessen aangeboden. Ik volg yoga lessen op het moment dat het mij uitkomt. En dan heb ik datzelfde gevoel van vrijheid als met hardlopen. Het pand van Moon Yoga Club is ook zo inspirerend. Zo veel fijner dan een bedompt zaaltje in de sportschool. Er heerst een hele fijne energie in de studio.

Yoga Nidra was nieuw voor mij. Het sprak mij enorm aan. Ik was bang dat ik ging snurken, maar dat viel gelukkig mee! Wat ook nieuw was is dat ik voor het eerst mee ging naar een Yoga retreat op Mallorca. Best spannend om te kijken of het klikt en wat de groepsdynamiek is. Ik koos voor een gedeelde kamer en dan is het toch even afwachten wie je roomie is. Allereerst, was onze suite super deluxe! En ik zou met Angela zo weer een kamer kunnen delen, wat een leuk mens!

Grootste inzicht dat ik heb verkregen is dat ik zelf de regie mag nemen over mijn leven en dat ik het kan! Ik heb geleerd dat wanneer het intuïtie is, je direct weet dat het klopt. Er is dan geen twijfel. Als je iets denkt of voelt en je twijfelt, dan is het je mind of je emotie die aan het woord is. Dat inzicht heeft mij op veel verschillende momenten al veel geholpen. En ik ben nu veel zelfverzekerder!

Ik ga dit jaar weer naar mee naar het Full Moon Spiritual Mallorca retreat, omdat ik het echt zie als tijd voor mezelf. Even inchecken. Het is goed stil te staan bij waar ik sta, wat mijn dieperliggende wensen zijn en hoe ik mijzelf kan verbeteren. Waar word ik nou echt gelukkig van en wat wil ik nou in het leven. We kunnen de dagen makkelijk vullen met werk en met alle dingen die gedaan dienen te worden. Het leven is te kort en daar wil ik het maximale uithalen. Waar gaat het nou echt om? Ik hoop dat ik straks vol voldoening kan terugkijken op mijn leven. Dat betekent wel dat ik nu het avontuur aan moet gaan. 

Find your true north weekend module vond ik ook heel inspirerend. Vooral de nieuwe inzichten vanuit spiritualiteit. Dat is een hele andere benadering dan dat ik gewend ben. Super verhelderend. Er is echt meer dan alleen het fysieke lichaam.

Fysiek heb ik nu veel meer souplesse door de yoga lessen en voel ik mij minder een stijve hark. Soms voel ik na de yoga les spieren, waar ik soms niet eens wist dat ik ze had! Dan heb ik het gevoel dat ik echt wat heb gedaan. En op mentaal vlak kan ik nu beter met spanning en stress omgaan. Ik kijk enorm uit naar de Breathwork lessen, omdat ik geloof dat de adem veel meer voor je kan doen!

Ik ben nu ruim een jaar lid. De yoga lessen, het Full Moon Mallorca Yoga Retreat en de find your True North weekend module hebben mij geholpen in een positieve flow te komen. En het feit waar ik nu sta is daar het bewijs van!

Liefs Michelle

April 03, 2023
Tags: moon member