24 mei: Lezing Pranic Healing, gezond door energie

Pranic Healing door Isabel Sips

Lezing Pranic Healing – gezond door energie

We weten allemaal dat gezonde voeding, sporten en voldoende nachtrust belangrijk zijn voor je welzijn.
Tijdens deze lezing laat Isabel je kennis maken met iets dat je energie, vitaliteit en gezondheid beïnvloedt.

Wat voor invloed heeft levensenergie, energie uit je omgeving, gedachtes en emoties op jouw gezondheid op jouw energie? We kijken hoe je energie kunt inzetten voor nog meer vitaliteit en gezondheid.

Je leert meer over hoe je eigen energie werkt. Hoe je gedachtes en emoties je energie en gezondheid beïnvloeden. Bovenal bekijken we hoe je dit zelf kunt leren en kunt toepassen.

Wij mensen hebben namelijk energie in en om ons heen. Soms blokkeert of stagneert deze energie. Dit kan uiteindelijk fysieke of emotionele ongemakken geven. Om de levensenergie van een mens weer te laten stromen en in balans te brengen kun je Pranic Healing toepassen. Pranic Healing is een methodiek voor verlichting van fysieke maar ook emotionele klachten. Het werkt met het zelfherstellend vermogen van het lichaam en is in te zetten voor jezelf en je naasten, bijvoorbeeld je kinderen. En het mooie is, iedereen kan deze praktische, concrete technieken leren toepassen.

Verbeter je energie, verander je gezondheid!

Deze lezing is ter introductie van de 2 daagse basis cursus Pranic Healing die 22 en 23 juni bij Moon yoga Club plaatsvindt. 

-----------------------

Get energized!

In ons leven draait het allemaal om energie. Je kan er teveel of te weinig van hebben. Het kan zelfs stagneren en/of blokkeren. In deze interactieve lezing leer je wat de connectie is tussen deze energie en jouw fysiek, emotioneel, mentale en spirituele gezondheid.
En nog veel interessanter hoe kun je deze energie beïnvloeden, zodat het jouw leven positiever maakt. Op alle vlakken in je leven.

Na afloop is het mogelijk om een persoonlijke energiebehandeling te ondergaan.

De lezing wordt gegeven door Isabel Sips: Docent en energetisch therapeut voor bewustwording, vitaliteit en gezondheid.

“Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven.”

--------------------------

Wanneer vrijdag 24 mei

Tijd: 19.00-22.00 uur

Prijs 17,50 inclusief persoonlijke korte healing sessie

Reserveer je plek via de gratis Moon Yoga club app.

 

Meer informatie over Isabel: 

Isabel Sips is energetisch therapeut en Pranic Healing docent. Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in haar leven. Zij is ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan ziet zij als toevoeging in ieders leven. Haar passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven. In haar praktijk in Haarlem geeft ze persoonlijke healing sessies om op dieper niveau je energie te transformeren en oude energie los te laten.

“Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven.”