Yoga & Genezing

 

Yoga is veelal niet meer weg te denken uit het landschap van gezondheid of persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet voor niets, want de Yoga heeft heel veel te bieden aan ieder mens. Toch hoor je vaak dat Yoga zorgt voor een beetje broodnodige ontspanning in de week. Yoga is zoveel meer!

Yoga is in het bijzonder erg aantrekkelijk, behulpzaam voor mensen die stoeien met hun lichaam, hun ziekte, hun lichamelijke en persoonlijke kwetsbaarheden. Dit is een brede doelgroep, maar juist bij deze mensen bestaat er vaak drempelvrees om echt de stap naar de yoga te wagen. Soms is dit onterecht en valt het 100% mee als ze de stap wel wagen en soms is dit terecht, omdat hun vraagstuk een ‘persoonlijke aanpak’ verdient, die anders onder zou sneeuwen in een klas. Gelukkig is er naast een breed aanbod van verschillende lessen, het nu ook een één-op-één mogelijk om therapeutisch aan de slag te gaan met Yoga.

Deze ervaringsgerichte workshop/lezing is voor belangstellenden, die nieuwsgierig zijn naar het overlap gebied tussen yoga & gezondheid. Je leert over het algemene concept van yoga & gezondheid, over een healthy yogic life style, inzicht in welke yoga vorm bij jou past, maar je leert ook een aantal heilzame technieken ter plekke die voor iedereen makkelijk toepasbaar zijn. Daarnaast ontvang je meer inzicht hoe een persoonlijk yoga pad je kan helpen met je persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Iedereen is welkom. Ook mensen met drempelvrees, mensen met chronische ziekte, psychomatische/psychosociale klachten, maar natuurlijk ook de zorgprofessional. Mocht je gebruik willen maken van een stoel, laat het van tevoren weten.

Wanneer: 25 mei

Tijd: 14.30-16.00 uur 

Prijs: 25,-.*

* Moon Members betalen slechts 20,-

February 22, 2019