Vinyasa XL - Warrior class
In deze Vinyasa XL class neemt Yoga Teacher Mariska Rietveld je mee in een Vinyasa flow. Vinyasa flow is een dynamische vorm van yoga, een stijl waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen, waar de techniek van de houdingen en vloeiende overgang tussen de houdingen centraal staan. Er is in deze les ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken maar altijd met respect voor je lichaam. 

De les begint met een korte meditatie en eindigt met een fijne lange savasana. Deze les is voor iedereen die al wat yoga ervaring heeft.

 

Mariska Rietveld

Mariska Rietveld
Yoga kwam in 2006 op mijn pad en begon met de traditionele hatha gevolgd door 2 jaar iyengar yoga.
Daarna zocht ik voor mijzelf meer verdieping en in 2014 heb ik een vinyasa flow teacher training gedaan bij Johan noorloos in a-dam gevolgd door een yin teacher training.
Het lesgeven kwam vanzelf. Ik vind het super leuk dat ik anderen mee kan nemen in de flow om even helemaal bij jezelf te komen weg van alles.

Door de jaren heen heb ik ook ayurveda ontdekt ,dat eigenlijk samen gaat met yoga,en mezelf daarin verdiept
Onder tussen volg ik ook de advanced vinyasa Teacher training om mijn 600 compleet te maken.
Mijn teachers zijn vooral Shiva Rea , Coral Brown , Simon Park ,Daphne Koken en Tory Hyndman(ayurveda). ik hoop je te mogen ontmoeten in de Vinyasa XL class. 

Wanneer: Zaterdag 17 november

Tijd: 13.00 -14.30 uur 

Prijs: € 20,- 

Moon Members*: € 14 
*Moon Members zijn Moon Yoga Club leden met een onbeperkt Moon Membership of All you can abonnement. Wil je ook een Moon Member worden? Vraag meer informatie aan de balie.

Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app of bel even met de studio op 072-7436011.