Coaching

Moon member Actie: Wandelcoachingssessie voor maar €25 op vrijdag 16 november!


Om in verbinding te komen met ‘your true North’ biedt een combinatie van yoga en coaching een bijzonder positieve complementair effect op je welzijn. Yoga helpt om bewust te zijn van je lichaam, te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Coaching helpt je om het verhaal achter de signalen bloot te leggen, zodat je inzicht krijgt hoe je reageert op gebeurtenissen in je leven en wat dit met je doet. Vanuit deze inzichten kan je met aandacht en liefde voor jezelf bepalen waar je blij mee bent en welke dingen je in je leven zou willen veranderen. Met deze wensen help ik je als coach om tot je gewenste (gedrags)verandering te komen en deze te intergreren in je dagelijkse leven.

Op 16 november kan je voorafgaand of aansluitend op een yogasessie een coachingsessie boeken. Deze coachingsessie is voor Moon Yoga Member een mogelijkheid om kennis te maken met het complementaire werking van Yoga en coaching.

De coachingssessies zijn geschikt voor iedereen met een levensvraag over stress/burn-out, loopbaan, levensritme, zingeving, keuzes maken, persoonlijke ontwikkeling en energiebalans*. De coachingsessie is een kennismaking om te ervaren wat coaching voor je kan betekenen.

Wat kun je verwachten?
We gaan al wandelend in gesprek over jouw levensvraag waar je meer grip op wilt krijgen. Samen pellen we de vraag af om te kijken wat voor wens en behoefte hier daadwerkelijk onder ligt. Middels vragen van mij aan jou kom je zelf tot inzicht. Op basis daarvan ga ik je helpen hoe je concreet kan werken aan het waarmaken van je gewenste situatie. Ja, zelfs al in uurtje coaching.

Maar je ontvangt nog meer:
Tijdens de coaching kom je in contact met wat echt belangrijk voor je is
Je weet hoe de signalen van je lichaam je wat vertellen over de keuzes die je maakt
Coaching in het bos is dubbele winst; je krijgt ook de positieve effecten van de natuur zoals het versterken van het immumsysteem en meer ontspanning in je lijf en hoofd
Op basis van een theoretisch model krijg je inzicht in wat nodig is om gedragsverandering te realiseren.
Effect:

Na de coachingssessie ben je een stap dichterbij je gewenste realiteit
Bewust van de kracht in jezelf
Inzicht welke volgende stappen nodig zijn
Wanneer: Vrijdag 16 november, coachingssesies zijn te boeken op verschillende tijdsblokken welke aansluiten op de yogalessen. Wees er snel bij er zijn maar 6 plaatsen beschikbaar.

Duur: 60 min

Prijs: Regulier 75 euro Moon Members** ontvangen een unieke korting! En betalen alleen 16 november slechts € 25,00!

**Moon Members zijn Moon Yoga Club leden met een onbeperkt Moon Membership of All you can abonnement. Wil je ook een Moon Member worden? Vraag meer informatie aan de balie.

Reserveer je coachingssessie via de gratis Moon Yoga Club app of bel met de studio op 072-7436011. 

Over Caloe

Caloe van Dijk

Vroeger wilde ik altijd ontdekkingsreiziger worden. Als kind verslond ik alle boeken over avonturiers en zag ik mijzelf bergen beklimmen en over zeeën varen naar onontdekte eilanden. Ondertussen weet ik dat je niet alleen kan reizen over de wereld, maar dat je eigenlijk altijd op ontdekkingsreis bent in je eigen leven. Ik geloof dat leren, nieuwsgierig zijn en nieuwe dingen doen je kwaliteit van leven beïnvloed. Als coach begeleid ik je graag bij jouw ontdekkingsreis.

In het reguliere onderwijs ben ik opgeleid als toegepast psycholoog met specialisatie coaching & counseling. De afgelopen jaren heb ik verschillende mensen mogen begeleiden. Soms, tijdens coachingsreizen, in prachtige natuuromgevingen. De natuur helpt ons verbinding te maken met onszelf, waarin lichaam en geest weer met elkaar in contact zijn. Daarom coach ik het liefst buiten.

Daarnaast maak ik als coach gebruik van zowel cognitieve als lichaams- en ervaringsgerichte methoden om iemand vanuit een holistisch perspectief weer in zijn kracht te laten staan en regie te laten nemen over eigen leven. Alles vanuit de overtuiging dat de kracht en wijsheid in jezelf zit, alleen soms heb je even hulp nodig om je kracht weer te zien en in te zetten.

*Staat jouw thema er niet tussen, neem dan even contact op om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.