One Day Yoga Retreat - Recharge!

Tijdens deze dag nemen yoga docenten Daniela, José en Irene je mee op een inspirerend One Day Yoga retreat met verdiepende Yoga sessies, inspirerende lezingen, een hele dag super gezonde biologische cold pressed juices, superfoods, pranayama, meditatie en de prachtige natuur van het Bergense Bos. Heal body & mind en ontvang optimale tools voor meer energie!

Ontsnap even uit je dagelijkse leven en maak tijd voor dagdromen, Yoga, ontspanning, supergezonde meest hoogwaardige biologische voeding, natuur, meditatie en heerlijk genieten. Dit retreat is de perfecte plek om nieuwe intenties voor de toekomst te vormen en de tools te cultiveren om je doelen en dromen achterna te gaan. Het is een echt cadeautje aan jezelf, zodat je gezond & vol energie de feestdagen in kunt gaan! Hello healthy you!

Het Programma: 

8.30 uur ontvangst

8.45 uur welkom

9.00 -10.00 uur: Core Power Ashtanga Yoga door Daniela

10.15 -11.15 uur Stress Relief Yin Yoga door Irene

11.30-12.30 opening circle en workshop connect body, mind & soul door Irene 

12.30-14.00 uur Stilte wandeling door het prachtige Bergense Bos

14.15 -15.45 uur Recharge Yoga door José

16.00-17.00 uur Closing Circle en personal coaching en guidance

Wat is inbegrepen: 
* 3 yoga sessies en 1 workshop
* Juice Cleanse van 1 dag bestaande uit 6 cold pressed juices van 500 ml twv € 42,50
* Stilte wandeling door het magische Bergense Bos
* Selectie exclusieve biologische superfoods
* Gingershot & Kurkuma Shot
* Matcha Thee 
* Onbeperkt water en verse gemberthee
* Personal Coaching & Guidance

Wanneer: Zaterdag 10 november
Kosten: € 109 

Moon Members die een onbeperkt yoga abonnement genieten betalen slechts € 89!!

Geef jezelf deze One Day Yoga Retreat  cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezonde en lekkere voeding op een geweldige locatie.  Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app of bel de studio op 072-7436011

Alle yoga lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden yogi's. 

Moon Yoga Club Bergen

Moon Yoga Club Bergen is de mooiste Yoga school van Nederland. Een ruime kleedkamer met magnoliabomen en een glazen dak waar kunstenaars hun werk exposeren. De studio is architectonisch zo ontworpen dat het een oase van rust biedt in drukke, stressvolle levens. De constante toevoer van frisse lucht zorgt dat de studio, gemaakt van natuurlijke materialen, gezonder, zuurstofrijker en schoner is dan welke andere ter wereld.

Moon Yoga ClubMoon Yoga ClubMoon Yoga ClubMoon Yoga Club

MYC Juicery Juices

MYC Juicery gebruikt de Ferrari onder de Cold Pressed juicers. Het resultaat? Een rijke juice boordevol vitaminen, mineralen en enzymen. Oftewel RAW sap. RAW is onverhit en zonder bewaarmiddelen en E-nummers. Onze Cold Pressed juice is puur natuur en volgens de laatste health technology geproduceerd. Doordat je deze dag enkel de voedingsstoffen van pure, biologische en speciaal uitgebalanceerde Cold Pressed juices inneemt, krijgt je immuunsysteem een enorme boost. 

De sappen zijn van onze eigen yoga school. Ze worden gemaakt met de Ferrari onder de cold pressed juicers uit Amerika. Onze rauwe, biologische sappen hebben de hoogte kwaliteit vandaag mogelijk. 1 juice van 500 ml koudgeperst sap staat daarom gelijk aan het eten van 1,5 kilo groente en fruit. Een Juice Cleanse (sapkuur) is de ideale manier om je lichaam te resetten. 

Cold Pressed Juices

Bergen

Is het kunstenaars dorp met gezellige terrasjes, winkeltjes en restaurants omgeven door bos en duinlandschap en de zee op steenworpafstand. Moon Yoga Club ligt in het hart van Bergen.


Jose van de Grootheveen

Jose van de Grootevheen

Mijn naam is Jose van de Grootevheen (1981) en ik ben al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in yoga. Vanaf ongeveer mijn twintigste beoefen ik verschillende vormen van yoga totdat ik op een gegeven moment meer verdieping wilde en zelf les wilde gaan geven. Ik heb 200 RYT Tacher Training afgerond bij Marcel van de Vis, Anat Geiger en Johan Noorloos en een 200 RYT Kundalini teacher training en 10 dagen Vipassana. Mijn lessen zijn een compleet pakket van asanas (houdingen), pranayama (ademhaling), meditatie, mantras (combinatie van vibrerende geluiden), mudras (handposities), bandhas (lichaamsslot) en ontspanning.
In de recharge yoga les die ik zal gaan verzorgen gaan we onze batterij weer even helemaal opladen en gaan we middels een speciale meditatie techniek ons ontdoen van het negatieve en onze positieve intenties neerzetten en uitstralen en zo onze toekomst creëren.

Irene le Roy
Irene le Roy

Mijn naam is Irene le Roy en ik ben Yin en Vinyasa yoga docent. Daarnaast ook eigenaresse van Moon Yoga Club. It’s not about how you look during yoga, it’s about how you feel afterwards’ – Anat Geiger. Ik geef yoga lessen vanuit een functionele benadering met als doel Chi, onze levensenergie, vrij te laten stromen. Door yoga houdingen langer aan te houden tijdens Yin Yoga houdingen -3 tot 5 minuten-, kun je in de houding ontspannen. De zwaartekracht zal haar werk doen en meer ruimte creëren. Meer ruimte voor zuurstofrijk bloed naar je gewrichten, spieren en fascia. Dit zorgt voor meer soepelheid en flexibiliteit. Ik ben 300 RYT uur opgeleid door het boegbeeld van Yin Yoga en functional Yoga Anat Geiger en Marcel van de Vis. Mijn Yoga lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Daarnaast ben ik juice specialist binnen Moon Yoga Club. Gezonde voeding is vaak de oplossing voor vele lichamelijke en psychische klachten.

In de Stress Relief Yin les laten we het lichaam verstillen. Dit is een pure yin Yoga les waarbij we de spieren zo veel mogelijk loslaten, waardoor de houding op de dieperliggende lagen van het lichaam zal doorwerken. 

In de workshop Connection body, mind & soul brengen we met behulp van verschillende technieken lichaam, geest en spirit meer in lijn met elkaar. 

 Daniela Furst- Walter 
Daniela Furst-Walter 

Mijn naam is Daniela. Mijn interesse heeft altijd gelegen op Ashtanga Yoga; een actieve, vloeiende vorm van yoga uit het Zuiden van India. In Ashtanga Yoga wordt een vaste serie van opeenvolgende houdingen op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Bij elke in- en uitademing wordt van positie veranderd. Door zich hier op te concentreren, wordt het lichaam geactiveerd en komt de geest tot rust. In de Zuid-Indiase tradities is Ashtanga een yoga voor iedereen en van iedere dag. Het draagt bij aan een lang en vitaal leven. Ik volgde in 2008 de eerste jaargang van de Yoga Teacher Training van Johan Noorloos en Marcel van de Vis Heil. Daarnaast verbleef ik enkele maanden in het K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute in Mysore, Zuid-India. Hier volgde ik dagelijks lessen bij Sharath, de kleinzoon van Sri K. Pattabhi Jois – de grondlegger van de Ashtanga Yoga zoals we die tegenwoordig kennen. In hetzelfde Mysore studeerde ik ook de Anatomie van Yoga bij Noah McKenna aan het Sukhashanti Instituut. In 2010 volbracht ik de lerarenopleiding Ashtanga Yoga bij Manju P. Jois, de zoon van Sri K. Pattabhi Jois. Sinds 2006 bezoek ik met grote regelmaat haar yogaleraren Radha Warrell en Pierre Seghir van het Yoga Plus Retreat aan de zuidkust van Kreta. In 2009 verbleef ik hier voor een lange periode om yoga te studeren. Daarnaast ben ik ook eigenaresse van moon Yoga Club. 

Mijn stijl van lesgeven wordt gekenmerkt door aandacht voor de individuele behoeftes van de studenten, voor een goede alignment en voor de ademhaling. De Core Power les die ik zal verzorgen draagt bij aan een ontspannen geest, detox voor het lichaam, het opbouwen van fysieke kracht en uithoudingsvermogen.

One Day Yoga Retreat - Detox, Relax & Recharge

Wanneer: Zaterdag 10 november
Kosten: € 109 

Moon Members die een onbeperkt yoga abonnement genieten betalen slechts € 89!!

Geef jezelf deze One Day Yoga Retreat  cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezonde en lekkere voeding op een geweldige locatie.  Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app of bel de studio op 072-7436011

Alle yoga lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden yogi's. 

 

 

October 14, 2018