- Bouw het op steen voor steen -
Visualiseren en manifesteren doen we allemaal.
Over het algemeen kunnen we onze doelen en dromen duidelijk voor ons zien.
En dat werkt goed.
Door de beelden (de film) te creëren in je mind geef je de signalen naar je onderbewustzijn dat je jezelf al in de droom situatie bevindt.
Jouw onderbewustzijn weet niet het verschil tussen realiteit en slechts een visualisatie dus dat is sowieso een win win situatie om in een hoge frequentie te komen om te ontvangen.
Dus zo vaak mogelijk het beeld in je mind creëren van de situatie waar je naartoe wilt werken is een hele belangrijke en dat kan je eigenlijk overal doen, zo is in de rij bij een kassa van de supermarkt al een goed moment.
Maar juist dat ‘naartoe willen werken’ daar zit volgens mij de winst.
Wat ik heb ervaren is dat manifesteren het beste werkt als je jouw droom situatie in de toekomst afzet tegen de situatie waar je jezelf nu in bevindt.
Je ziet dan welke uitdagingen je tegen zult komen op de reis ernaar toe en krijg je een beeld van wat jezelf kunt doen om er te komen.
Vervolgens kan je dan een gericht plan opstellen.
Er bestaat hier zelfs een officiële benaming voor: Mental Contrasting.
Een fijne bijkomstigheid van deze manier van manifesteren is:
The journey itself is already the celebration.
Iedere keer als je een stap hebt gezet richting je droombeeld toe voel je euforie. Ben je trots op jezelf waardoor je zelfvertrouwen groeit.
Give it a try, you will be surprised!  Of kom naar mijn workshop 'On Top of your world' 28 mei. Bekijk hier meer informatie > 
Liefs Karen

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >