Afgelopen oktober studeerden Karen en ik samen bij de grondleggers van Yin Yoga Paul en Suzy Grilley. We doken in de leer van Chakra meditatie. Een fantastische techniek om je energie lichaam in balans te brengen. Tijdens de fully booked Full Moon Healing Cacao ceremonie en in mijn weekend find your true north, kun je dit ervaren. Ook tijdens deze opleiding deden we dagelijks veel Yin yoga. Ik vroeg Suzy Grilley hoe Yin Yoga kan helpen in het vinden van je authentieke zelf, finding your true north. Suzy gaf aan dat Yin Yoga een krachtig hulpmiddel is om je ‘true north’ of je authentieke zelf te vinden. Yin yoga is namelijk een  vorm van yoga dat zich richt op het strekken van de diepere lagen van ons lichaam, het fascia. Het doel van Yin yoga is om de flow van levensenergie, chi, Ki, of Prana in ons lichaam te harmoniseren. Het helpt jouw True North te vinden door je uit te nodigen naar binnen te kijken en je bewust te worden van je gedachten en gevoelens. Het helpt om helderheid en begrip te verkrijgen in je diepste gedachtes en gevoelens. Door dit te doen, word je je meer bewust wie je bent en is helder wat je moet doen om trouw te blijven aan jezelf en je zielsmissie.

Tijdens onze trainingen en retreats integreren we Yin Yoga in het programma. Yin yoga helpt om een gevoel van balans en harmonie in het lichaam te creëren. Het moedigt je aan om langzaam en diep in houdingen te verstillen, wat helpt om spanning en stress uit het lichaam te halen. Met als resultaat; een gevoel van diepe ontspanning en rust in je lichaam en geest. Yin Yoga helpt ook de bewegingsvrijheid in je lichaam te vergroten en de flexibiliteit te verbeteren. Wat helpt de bloedsomloop te verbeteren en stijfheid in de gewrichten vermindert. Wat bijdraagt aan je algehele welzijn. Yin yoga helpt je ook beter te kunnen focussen en verbetert je concentratie. Het nodigt je uit om in het huidige moment te blijven en je te concentreren op de ademhaling. Wat een gevoel van innerlijke rust en helderheid vergroot.

Yin yoga is een krachtig hulpmiddel is om je True North te vinden. Het moedigt je aan om naar binnen te kijken en je bewust te worden van je gedachten en gevoelens. Het helpt om een gevoel van balans en harmonie in lichaam en geest te creëren. Het helpt ook om de flexibiliteit in het lichaam te verbeteren. Ten slotte helpt het om de focus en concentratie te verbeteren. Al deze voordelen kunnen je helpen je True North te vinden en trouw te blijven aan jezelf.

Moon Yoga Club biedt dagelijks Yin yoga lessen. Reserveer hier jouw yin yoga les >

En 14 april organiseren we een aroma experience waarbij we Yin Yoga combineren met aromatherapie. En het leuke? Deze is helemaal gratis voor Moon Members! We hebben nog een paar plekken vrij. Ja, ik ga naar de Aroma Yin experience >

Liefs Irene

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat > 

April 03, 2023