Het Wild Heart Bali retreat is een luxe healing retreat op Bali die de Balinese levensfilosofie 'Tri Hita Karana' eert, wat betekent leven in harmonie met God, tussen mensen en met de natuur.

Tijdens het Wild Heart Bali retreat activeren we de pure hart energie en wordt negatieve energie gezuiverd of omgezet in positieve energie. Het is een krachtige ervaring die je in staat stelt ongewenste aspecten van het leven los te laten en de ruimte te geven om nieuwe intenties te manifesteren. Luxe, spirituele retraits zoals deze zijn een kans om je ziel open te stellen voor nieuwe ervaringen en Aziatische healing uit de eerste hand te ervaren. 

Ongelofelijk trots zijn Karen en ik dat we het vertrouwen kregen en ons eerste Wild Heart Bali retreat binnen 3 maanden volledig volgeboekt was! Het programma presenteren we vrijdag aan de lucky ones die met ons mee afreizen naar Bali. Een ding is zeker: het wordt een diepgaande ervaring die je pure hart energie activeert. Zodat jij herinnert wie je bent en wat je zielsmissie hier op aarde is. 

Wil jij als eerste weten wanneer ons volgende Bali retreat is in 2024? Meld je dan aan voor de wachtlijst via info@moonyogaclub.com En wie weet ga jij de volgende keer met ons op luxe retreat mee naar Bali! 

liefs Karen en Irene 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat > 

April 02, 2023