Nieuw Rooster 2019

Met veel trots en plezier presenteren wij ons nieuwe Yoga rooster 2019. Naast de vertrouwde Yoga, meditatie, Yoga Nidra en Pilates lessen vind je nieuw in het vaste rooster: 

Barre Yoga
Barre Yoga is een nieuwe manier van bewegen. Houding en elegantie van ballet, de precisie van pilates en de lenigheid en kracht van yoga. De verschillende aspecten worden gecombineerd tot een uitdagende les. De focus ligt op het vormen van spieren, het verbeteren van balans en flexibiliteit. De les is toegankelijk voor alle niveaus. De les wordt gegeven door Lilly Scholtens.

Yoga & verbonden ademen
In deze les combineren we Yoga met verbonden ademen. Verbonden ademen is een actieve ademhalingstechniek die helpt om stress en spanning los te laten en je helpt te bevrijden van beperkende denkpatronen. Gedurende een aantal minuten ademen we via de mond op een aaneengesloten manier (voor 2 a 3 rondes). Door de volledige inademing naar de buik zal er veel levensenergie worden gewonnen en door een volledig ontspannen uitademing veel oude spanning en stress worden losgelaten. Het resultaat? Stilte en diepe innerlijke rust. Deze les eindigt met een meditatie. De les wordt gegeven door Rolandjan van Mulligen. 

Wil je meer informatie over onze lessen en docenten lezen? Download de Moon Yoga Club app en reserveer eenvoudige je yoga mat. 

Namasté, 

Irene