Ayurvedische Massage

Ben je op zoek naar het perfecte kerstkado? Geef een Ayurvedische massage met warme olie kado. En het leuke, tot en met 31 december ontvang je 10% korting bij aankoop van een Ayurvedische massage. 

Over Ayurvedische massage
Bij Ayurvedische massage word je van van top tot teen gemasseerd met warme biologische sesam olie. Mijn ayurvedische massages hebben een reinigend en voedend effect en stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Maar het dient ook uitstekend voor een rustgevende en weldadige ontspanning. Alle onderdelen van je lichaam worden gemasseerd, zoals je hoofd, oren, gezicht, handen, tenen en de topjes van je vingers. Hierdoor is het ook een waanzinnige wellness behandeling.

Ayurvedische oliemassage versterkt het immuunsysteem 
De ayurvedische oliemassage versterkt het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Ayurvedische massage wordt zowel ingezet voor de behandeling en ter voorkoming van klachten. Ayurvedische massage activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Het helpt ook tegen vermoeidheid, stress en slapeloosheid. Het effect van een Ayurvedische massage betreft zowel het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het lichaam. 

De massage draagt onder andere bij aan:

 ●  het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop

 ●  het bestrijden van stress, vermoeidheid en slapeloosheid

 ●  de bewustwording van het lichaam en verlichting van de spierspanning

 ●  herstel van vitaliteit van lichaam en geest

Goed om te weten
Een Ayurvedische massage behandeling wordt gestart met een warm voetenbad en een kopje verse gember thee. Terwijl je voeten wennen aan de warmte, start onze masseuze Gaby de intake aan de hand van een korte vragenlijst. De massage wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke behoefte. Doordat Gaby met warme biologische sesam olie werkt word je zonder kleren gemasseerd. Een heerlijke hoofdmassage is onderdeel van de behandeling. De Sesam olie is zeer voedend voor je huid. Het is fijn om deze na afloop lekker in te laten trekken. Trek daarom makkelijk zittende kleding aan waar olie op mag komen. Je haar zal ook wat olieachtig zijn na afloop. Dit is een super gezond voor je hoofdhuid en haren! Wacht daarom zo lang mogelijk met douchen. Het resultaat? Een ontspannen lijf en gezonde glow op je gezicht met prachtige glanzende haren.

Ayurvedische massages 60 minuten van €65,- nu voor slechts € 58,50!

Reserveer eenvoudig de massage via de gratis Moon Yoga Club app.

Bel 072-7436011 of mail info@moonyogaclub.com