Give Away Oliveda

Wie wens jij een stralend nieuw jaar toe? Laat het ons weten op facebook en Instagram en wie weet ontvangt jouw vriend of vriendin deze heerlijke organic starters set t.w.v. € 29,95 van het organic merk Oliveda die je huid en lichaam van binnen uit laat stralen!

Wat moet je doen: 
facebook:
1. Like het bericht op facebook
2. Volg Moon Yoga Club en Oliveda
3. Tag de vriend of vriendin die jij een stralend nieuw jaar wenst
4. en geef in het bericht aan waarom juist deze persoon het verdient om dit  kado te krijgen. 

Instagram
1. Like het bericht op Instagram
2. Volg Moon Yoga Club en Oliveda 
3. Tag de vriend of vriendin die jij een stralend nieuw jaar wenst 
4. en geef in het bericht aan waarom juist deze persoon het verdient om dit kado te krijgen. 

Doe je mee op facebook en Instagram? Dan maakt jouw vriend/in dubbel kans! Je mag zo veel vrienden en vriendinnen aandragen. Maximaal 1 persoon per comment/bericht. Wij verloten onder alle deelnemers een starterset van Oliveda t.w.v. € 29,95. De winnaar of winnares wordt vrijdag 28 december bekend gemaakt.

De Oliveda startersset is gevuld met:
F06 Cell Active Face Serum 2 ml 
F07 Anti Aging Face Cream 30 ml 
F09 Anti Wrinkle Eye Cream 2 ml 
F38 Purifying Cleansing Gel 30 ml 
I24 Mouth Oil Cure 30 ml 

F06 Cell Active Face Serum 30ml
Het Oliveda Cell Active Face Serum is een zeer geconcentreerd gezichtsserum dat de gestreste en vochtarme huid versterkt, herstelt en regenereert. Het verse olijfblad celelixir serum gaat huidveroudering intensief te lijf. 
Het product wordt snel door de huid geabsorbeerd zodat het direct tot hydrateren en voeden kan overgaan. Tegelijk worden poriën verfijnd en pigmentvlekken en rimpels verminderd. 
Je huid hervindt haar vitaliteit en krijgt een jeugdige gloed. 

Gebruik 
's Morgens en 's avonds na het reinigen aanbrengen op de gezichtshuid, met inbegrip van de huid rond je ogen. 

F07 Anti Aging Face Cream 30 ml  
Deze zeer actieve anti-aging crème bevat olijf polyfenolen oleuropein en hydroxytyrosol. Deze twee natuurlijke anti-aging ingrediënten stimuleren levende cellen en verlengen hun levensduur. De natuurlijke, vitale functies van de huid worden weer in balans gebracht waardoor de elasticiteit verbetert en de zichtbare tekenen van huidveroudering, de kop in worden gedrukt. 
Avocado-olie stimuleert subtiel de wederopbouw van de huid op cellulair niveau, en geeft een intense hydratatie waardoor de huid er jeugdiger, gladder en vlakker uit gaat zien. 

Gebruik 
's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht. Vermijd de huid rond je ogen; gebruik hiervoor de Anti Wrinkle Eye Cream. 

F09 Anti Wrinkel Eye Cream 30ml
Oliveda's Anti Wrinkle Eye Cream is een zachte oogcrème, bestaande uit een combinatie van werkzame stoffen van olijfblad celelixir en extracten uit de zwarte, zongerijpte Arbequina olijf. De oogcrème hydrateert de tere huid rondom de ogen, terwijl het die tegelijkertijd verstevigt en zichtbare lijntjes en kleine rimpeltjes verzacht. 
Kraaienpootjes worden voorzichtig gladgestreken en wallen effectief gereduceerd. Hydroxytyrosol en oleuropein fungeren als schild om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je ogen gaan weer stralen en staan alert. Na gebruik voel je je heerlijk fris en wakker.
Ook perfect voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. 

Gebruik 
Dagelijks op de huid rond je ogen aanbrengen en lichtjes met je ringvinger inkloppen. Vermijd het bovenste ooglid. 

F38 Purifying Cleansing Gel 30 ml 
Oliveda Purifying Cleansing Gel is een delicate, schuimende reiniger op basis van het verse olijfblad celelixir. Milde kruiden en suikers verwijderen overblijfselen van make-up, talg en vuildeeltjes, diep vanuit de poriën. 
De olijfpolyfenolen en hydroxytyrosol oleuropein leveren sterk geconcentreerde antioxidanten, die op effectieve wijze vrije radicalen bestrijden en tegelijk de poriën van je huid verfijnen. 
Het resultaat is een gekalmeerde, gerevitaliseerde en gehydrateerde huid. Gebruik de Purifying Cleansing Gel voor een fris gevoel en een fluweelzachte en levendige huid met een stralende gloed. 

Gebruik 
Vermeng de reinigingsgel in je hand met een beetje water zodat deze licht gaat schuimen. Masseer zachtjes in je huid en spoel af met lauwwarm water. 

I24 Mouth Oil Cure 30 ml 
De Oliveda Mouth Oil Cure is een fijne mondolie die verontreinigingen bindt welke zich 's nachts in de mondholte hebben opgebouwd, en verwijdert deze. Bloedend tandvlees en plaque op de tong en tanden vermindert, waar het tandvlees snel weer in balans komt. 
Na twee tot drie weken oogt de teint van je huid rooskleurig en heeft de huid zichtbaar fijnere poriën. Maar dat is niet alles. Ook de vetstofwisseling wordt namelijk gestimuleerd en verbeterd, en het cholesterolniveau gaat aantoonbaar omlaag. De tanden krijgen hun natuurlijke, witte kleur terug en beginnen weer te schitteren. 
De olijfpolyfenolen, hydroxytyrosol en oleuropein, vormen met het extract van helende kruiden en Marokkaanse munt een ideale synergie.

Gebruik 
Neem elke ochtend voor het poetsen een eetlepel Mouth Care Oil in je mond en beweeg de olie rustig tussen de tanden en in de mond gedurende 8-12 minuten. Het is de bedoeling dat de olie continu in beweging blijft. 
Spuug de substantie na 8-12 minuten uit.
Vind je een eetlepel mondolie in het begin te veel, bouw het dan rustig op en start met een theelepel.