Ayurvedische Marma Massage

Je leest het goed. Een massage met warme biologische olie van 2 uur! 120 minuten pure ontspanning.  Deze Ayurvedische Marma massage richt zich niet direct op het spierstelsel, maar op het het energiestelsel. Het is een volledige lichaamsmassage uit de Ayurvedische gezondheidsleer.
Marma's zijn 107 punten in het lichaam waar zich geconcentreerde levensenergie (prana) bevindt. Prana is de vibrerende elektromagnetische energie van de natuur die zich door kanalen beweegt, de nadis. Deze punten worden aangeraakt op de blote huid. Deze kunnen soms gevoelig zijn, maar daarna kan het weer doorstromen. Deze massage werkt ontgiftend, balancerend en ontspannend en heeft een groot effect op je energiesysteem. Ultiem ontspannende en integrerende massage. 
De Ayurvedische Marma massage wordt gegeven door Laura Douwes. Laura Douwes is onze nieuwe masseuse, die samen met onze andere masseurs Gaby, Livia en Ketu, je graag helemaal in de watten legt.
Laura Douwes

Mijn naam is Laura, ik ben 36 jaar oud en pas uit Amsterdam verhuisd naar Bergen. Lekker de stad uit en de rust en de natuur in. En ik vind het hier echt heerlijk!

Ik heb jaren als Maatschappelijk werkster gewerkt, maar ik miste daarin een holistische visie. Vooral de rol van het lichaam. Dus heb ik mij om laten scholen tot holistisch masseur. Daarnaast geef ik ook Ayurvedische Marma massage.
Ik besef me dat ik altijd al een holistische visie op de mens heb gehad en gaandeweg steeds meer kennis heb verzamelt over de psyche, de biologie, en de mens als spiritueel en sociaal wezen.
Sinds ik met lichaamswerk bezig ben heb ik ontdekt hoeveel het lichaam ons vertelt. Duidelijker dan het hoofd, maar we luisteren vaak niet totdat er klachten en ziekten ontstaan. Naar mijn lichaam leren luisteren is voor mij een van de grootste ontdekkingen op het gebied van algeheel welzijn geweest. 

Ik zie onderhoud van dit fijngevoelige instrument, ons lichaam, als essentieel.  Massage is, yoga, beweging en voeding een heel goede manier om voor ons lichaam te zorgen.

Massage werkt preventief. Door diepe ontspanning krijgt je lichaam de kans om zich te herstellen en bovendien maak je gezonde en gelukshormonen aan. Hierdoor voedt je niet alleen je lichaam maar ontspan je gedachten en verzacht je moeilijke emoties. Je vermindert stress.

Wat ik vaak hoor van klanten die een druk bestaan leiden is dat ze het zo heerlijk dat ze het zo heerlijk vinden om even helemaal niets te hoeven. Als je jezelf dit regelmatig gunt went je lichaam eraan en kan het steeds makkelijker ook uit zichzelf in ontspanning komen. Een super goede combinatie met yoga. Als je bijvoorbeeld een massage na een yogales neemt geeft dit echt een heel diep effect.

Ik geef Ayurvedische Marma massages, ontspanningsmassages, Zwangerschapsmassages en holistische massages bij Moon Yoga Club. Ze zijn allemaal diep ontspannend, voedend en zorgzaam. Ik bied je een liefdevolle ruimte om helemaal te kunnen relaxen en de spanning los te laten die jou niet meer dient. 

Dus wees welkom bij mij op de tafel. Ik ben elke vrijdag en zaterdag te boeken bij Moon Yoga Club. Reserveer je massage via de gratis Moon Yoga Club app.