Pranic Healing

Al vanaf ik mij kan herinneren ben ik doodsbang voor spinnen. Veel mensen moeten er vaak om lachen, als ik weer eens buiten sta te gillen en mijn kleren aan het uitkloppen ben. Reden? Kleine spin, onverwacht dichtbij. Dit levert voor anderen grappige situaties op. Voor mij is het een wezenlijke angst die voor veel onrust en paniek zorgt, minimaal 3 keer per week. 

Tijdens de opleiding Pranic Healing zochten ze iemand die ergens bang voor was. Ik stak mijn vinger op. 'Ah mooi, een spinnen fobie, dat is goed te behandelen met Pranic Healing,' zei Vivek, onze teacher. Ik moest op een stoel zitten en na 10 minuten zou ik genezen zijn. Mooi, maar dat geloofde ik natuurlijk niet. Na afloop wilde ik het testen, maar gek genoeg kwam ik geen spin meer tegen? Eerder stapte ik een ruimte binnen en had ik de meeste meteen in mijn vizier. Als een radar scande ik elke ruimte automatisch af op zoek naar deze ogenschijnlijk onschuldige griezels. Nu waren ze er gewoonweg niet meer! Mijn leraar vertelde dat ik spinnen niet meer associeer met gevaar. Hierdoor merkt mijn brein ze niet meer op. Eindelijk na een week -wat bizar lange spin vrije periode is - vond ik een spin in een hoek. Ik keek ernaar en voelde geen angst. Ik durfde dichterbij te komen. Ik kon de spin zelf aanraken! Oppakken vond ik nog wel een beetje spannend, maar ik was niet meer bang!! Spinnen zullen nooit mijn beste vrienden worden, maar wat een bevrijding is dit voor mij! Inmiddels heb ik mijn certificaten Pranic Healing behaald en ik zie het als mijn missie om hier zo veel mogelijk mensen over te vertellen en te helpen. Want als ik zo eenvoudig van mijn spinnenfobie af kan komen. Hoe fijn is het dat ook jij vrij kunt zijn van beperkende gedachtes en angsten. Maar ook fysieke klachten kun je goed behandelen. In dit blog vertel ik meer over de krachtige techniek en voordelen van Pranic Healing. 

 'Blanco ging ik de sessie Pranic Healing in bij Irene le Roy. Na een fijn intake gesprek waarin we besproken hebben wat mijn angsten zijn en waar mijn onrust vandaan komt, stelde Irene mij op mijn gemak en legde haar werkwijze uit. De sessie duurde ruim 40 minuten waarbij ik stil en met gesloten ogen op een stoel zat. Voor mij is dat op zichzelf al een hele opgave. Maar door haar aanwezigheid, de prettige sfeer en de sterke energie kostte het mij geen moeite om me open te stellen en vlogen die 40 minuten voorbij. Het resultaat is echt verrassend positief. Ik ervaar zoveel meer rust en mijn angsten zijn aantoonbaar minder geworden. Ik zal zeker terugkomen voor een vervolg sessie.' Mesa R. 

Wat is Pranic Healing? 
Pranic Healing is een simpel en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is. Pranic Healing is een sterk geëvolueerd en inmiddels uitvoerig getest systeem van energiegeneeskunde ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. Gedurende vele jaren zijn er vele behandel protocollen opgesteld naar aanleiding van verschillende wetenschappelijke experimenten met artsen die getest zijn op verschillende mensen dit om het herstel zo effectief, veilig en snel mogelijk kunnen bewerkstelligen. Jij zit gedurende de behandeling met je ogen gesloten op een stoel. Het lichaam wordt niet aangeraakt. Pranic Healing maakt gebruik van prana om evenwicht, harmonie en transformatie in de lichamelijke energie-processen te creëren.Het maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. In acupunctuur en Yin Yoga verwijzen de Chinezen naar deze subtiele energie als Chi. 

'Wat een bijzondere ervaring was het om een Pranic Healing van Irene te krijgen. Door persoonlijke omstandigheden had ik het al weken lang emotioneel zwaar en sliep slecht. Tijdens de behandeling voelden ik mij steeds lichter worden en de dagen erna heb ik mij heel goed gevoeld. Echt alsof er een last van mijn schouders weg is genomen.' - Miriam P. 

De twee natuurwetten waarop Pranic Healing is gebaseerd:

1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

Door het gebruik van deze levensenergie, die continue beschikbaar is van de zon, lucht en grond, kunnen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderen. Dit kan worden ingezet voor fysieke en psychologische disbalansen. Al na een sessie kun je al een grote positieve verandering teweeg brengen.

'Omdat ik een schouderblessure heb, heb ik een afspraak gemaakt voor een pranic-healingbehandeling. Ik ben behandeld door Irene en het was heel speciaal.
Ik voelde mij heerlijk ontspannen en de behandeling gaf mij verlichting en meer bewegingsruimte in mijn schouder. Zeker een aanrader deze Pranic Healingbehandeling!' Nicole D. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens een behandeling zit je op een stoel. Het fysieke lichaam wordt niet aangeraakt. Je zit met je ogen gesloten. Ik loop om je heen en beweeg om je heen. Ik werk in je energie lichaam dat om je lichaam heen zit. Dit energielichaam, het aura, is de blauwdruk van je lichaam. Het is het energielichaam dat levensenergie absorbeert en distribueert in het hele fysieke lichaam, spieren, organen, klieren etc.

'Na de healing kwam er veel los en voelde ik mij lichter alsof er een blokkade was weggenomen. Een aanrader voor iedereen die zijn energie wil laten stromen en meer in balans wilt staan met zichzelf.' Kristel H. 

De reden dat Pranic Healing werkt in het energielichaam is omdat de meeste fysieke klachten eerst als energetische verstoringen in het energielichaam verschijnen. Daarna manifesteert dit als problemen in het fysieke lichaam. Tijdens een healingsessie worden blokkerende, vervuilde, zieke en negatieve energie verwijderd. Hierdoor kan de levensenergie in het lichaam weer stromen. Daarmee wordt het zelfherstellend vermogen vergroot. 

 'First I noticed a quite feeling in my mind and body as I sat there with my eyes closed as if I was going into a meditative state, relax and feeling that some energy was going on outside of me, it was pleasant and that I lost the sense of time. Then you mentioned that you were finish, and it was about 45 minutes that passed. I did not feel that, I thought maybe 10 or 15. It was a pleasant sensation that I had in me and that carried on throughout that day and that my lungs were feeling good and that kept up for a day or two. Thank you.' John C. 

Na de behandeling geef ik aan dat je je ogen weer open mag doen. Het is raadzaam gedurende 12 uur niet te douchen. Zie het als een plantje met water. Je hebt even wat extra water gekregen en dat duurt even voordat je lichaam de extra energie kan opnemen. 

Na hoeveel tijd kun je resultaat verwachten?

 ' De healing bij Irene was prettig. Na een lastige periode was mijn emotie uit balans. Na 1 behandeling voelde ik rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf. Heerlijk! De uitleg en tips die Irene gaf, waren fijn. Hiermee kan ik goed verder. Bedankt!' Merel N. 

Dat verschilt per persoon en per klacht. Emotionele klachten gaan sneller dan klachten die zich al gemanifesteerd hebben in het lichaam en ook voor fysiek ongemak zorgen. Ik heb de afgelopen periode veel mensen mogen behandelen en de resultaten zijn bijzonder positief! Sommige voelen zich geholpen met 1 behandeling. Bij ernstige klachten die langdurig spelen, zijn meerdere sessies nodig. Opvallend is dat iedereen al na 1 sessie verlichting ervaart. We kijken eerst wat een sessie voor je doet. Soms is 1 sessie voldoende. Mocht er nog wat spelen, dan maken we samen een behandelplan afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. 

Door oude negatieve, zieke energie te verwijderen uit je energie systeem wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Ik maak je niet beter, dat doe je zelf. Vergelijk het met fietsen. Je doet het zelf, je krijgt alleen even wind mee in de rug. 

 ' Na één sessie voelde ik al dat er een soort ontspanning optrad en dat de scherpe randjes van mijn verdriet iets minder voelbaar waren. Ik beveel de behandeling van harte aan.' Marijke B. 

Voorbeelden van te behandelen klachten met Pranic Healing 

* Vermoeidheid
* Blaas en nier problemen
*Verkoudheid
* Hoge bloeddruk
*Maag en darm problemen
* Oog, oor en keelproblemen
* Allergie
* Astma
* Lichamelijke pijn
* Migraine
* Slaapproblemen
* Dyslexie en stotteren
*Stress en onrust
* Burnout en depressie
* Irritatie, boosheid en rouw
* Spanning en zorggedachtes
* Angsten en trauma's
*Verslavingen (roken, eten, drugs) en hallucinaties

Pranic Healing en reguliere gezondheidsbehandelingen gaan goed samen. Het versterkt elkaar.

Geïnteresseerd? Tot 30 april kun je voordelig een sessie Pranic Healing proberen. Je ontvangt maar liefst 20 euro introductie korting! Je betaalt geen 65 euro, maar slechts 45 euro voor een complete energie behandeling op maat van ongeveer een uur. 

Introductie Aanbieding Pranic Healing

Boek eenvoudig een Pranic Healing via de gratis Moon Yoga Club app, bel met de studio of stuur een mail naar info@moonyogaclub.com.

Pranic Healing is een simpel maar krachtig en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is. En iedereen kan het leren! Kom naar de lezing vrijdag 5 april of vrijdag 24 mei en hoor meer over deze bijzondere techniek. Lees er hier meer over

Liefs Irene