Introductie aanbieding Pranic Healing

Tot 30 april kun je voordelig een sessie Pranic Healing proberen. Je ontvangt maar liefst 20 euro introductie korting! Je betaalt geen 65 euro, maar slechts 45 euro voor een complete energie behandeling op maat van ongeveer een uur!

Pranic Healing iets voor jou?
Pranic Healing is zeer effectief gebleken bij uiteenlopende klachten dus wellicht kan het ook jou helpen! Gedurende vele jaren zijn er vele behandel protocollen opgesteld naar aanleiding van verschillende wetenschappelijke experimenten met artsen die getest zijn op verschillende mensen dit om het herstel zo effectief, veilig en snel mogelijk kunnen bewerkstelligen. Jij zit gedurende de behandeling met je ogen gesloten op een stoel. Het lichaam wordt niet aangeraakt. 

Pranic Healing is goed toepasbaar bij onder andere de volgende aandoeningen:

* Vermoeidheid
* Blaas en nier problemen
*Verkoudheid
* Hoge bloeddruk
*Maag en darm problemen
* Oog, oor en keelproblemen
* Allergie
* Astma
* Lichamelijke pijn
* Migraine
* Slaapproblemen
* Dyslexie en stotteren
*Stress en onrust
* Burnout en depressie
* Irritatie, boosheid en rouw
* Spanning en zorggedachtes
* Angsten en trauma's
*Verslavingen (roken, eten, drugs) en hallucinaties

Na hoeveel tijd kun je resultaat verwachten?

 ' De healing bij Irene was prettig. Na een lastige periode was mijn emotie uit balans. Na 1 behandeling voelde ik rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf. Heerlijk! De uitleg en tips die Irene gaf, waren fijn. Hiermee kan ik goed verder. Bedankt!' Merel N. 

Dat verschilt per persoon en per klacht. Emotionele klachten gaan sneller dan klachten die zich al gemanifesteerd hebben in het lichaam en ook voor fysiek ongemak zorgen. Ik heb de afgelopen periode veel mensen mogen behandelen en de resultaten zijn bijzonder positief! Sommige voelen zich geholpen met 1 behandeling. Bij ernstige klachten die langdurig spelen, zijn meerdere sessies nodig. Opvallend is dat iedereen al na 1 sessie verlichting ervaart. We kijken eerst wat een sessie voor je doet. Soms is 1 sessie voldoende. Mocht er nog wat spelen, dan maken we samen een behandelplan afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. 

Lees hier meer over Pranic Healing> 

Reserveer eenvoudig je sessie via de gratis Moon Yoga Club app, onder het kopje treatments staat de behandeling Pranic Healing en zie je de beschikbare tijden. Zit jouw tijd er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@moonyogaclub.com, kom langs bij de studio of bel tijdens openingstijden: 072-7436011 Dan maken we samen een afspraak. 

 

Liefs Irene