Lente rooster Moon Yoga Club

Met veel trots en plezier presenteren wij ons nieuwe lente Yoga rooster dat op 5 mei in gaat. Naast de vertrouwde Yoga, meditatie, Yoga Nidra en Pilates lessen vind je nieuw in het vaste rooster: 

Strand Yoga
Begin je zondag helemaal zen op het strand van Bergen aan Zee. Vanaf 5 mei kun je bij strandpaviljoen Hemingway's je zondag starten met een speciale Strand Yoga les van Moon Yoga Club.

Strand yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. Het is een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten op het strand van Bergen aan Zee. Kom genieten van zon, zee, strand en yoga.

Vinyasa Clinic
Tijdens deze Vinyasa Clinic wordt er elke week een bepaald thema of asana (houding) dieper uitgelegd, uitgelicht en geoefend. Deze clinic wordt gestart met een kort stukje theorie gevolgd door oefeningen die betrekking hebben op het thema. Aansluitend brengen we het geleerde in praktijk en beoefenen we een korte yoga flow. De Vinyasa Clinic is zo zeer geschikt voor de beginnende yogi om zo geleidelijk en veilig in een Core Power of de Warrior Class in te stromen. En interessant voor de meer geoefende yogi om zo meer verdieping op te zoeken in theorie en de houdingen.

Warrior Class
De 90 minuten Warrior Class is een fun flow met Sun salutations A en B, Ujaii breath en uitdagende asana’s. Kortom de Warrior Class is een dynamische yoga les waarbij je op een veilige manier je eigen grenzen verkent en verlegt. Plezier maken staat centraal. De yogahoudingen en de adem zijn aan elkaar geschakeld. 

Tijdens de Warrior Class werk je niet alleen aan je bewustwording van je lichaam en adem, maar ook aan kracht, focus, balans en flexibiliteit. Deze les is ideaal om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen. Vind je ontspanning door inspanning!

De Warrior class is er voor de beginnende en de gevorderde yogi die zichzelf wilt uitdagen. Wil je eerst even oefenen? Kom dan naar de Vinyasa clinic.

Open Heart 90 minute class
Elke woensdagavond is er een 90 minuten Open Heart class. Een Kundalini georienteerde yoga les. De asana’s (yogahoudingen) die je uitvoert tijdens een les Kundalini yoga zijn niet ingewikkeld, maar volgen elkaar wel in rap tempo op. Deze snelheid, gecombineerd met ademhalingstechnieken (pranayama), zorgt ervoor dat je chakra’s worden geopend en de Kundalini-energie of oer-energie die in je lichaam ligt opgeslagen weer vrijkomt. Dit proces wordt nog eens versterkt door het zingen van mantra’s. Het bijzondere van Kundalini yoga is dat je het effect ervan direct kunt voelen. En na afloop van de les zul je de vrijgekomen energie nog lang door je lichaam voelen stromen. Maar Kundalini yoga maakt je niet alleen energieker en bewuster op korte termijn. Als je het regelmatig beoefent, merk je dat zowel op spiritueel als een meer praktisch niveau. Op de langere termijn kan deze yogavorm je bijvoorbeeld helpen groeien als mens, en je handvaten geven om kalmer en bewuster in het leven te staan.

Fly baby fly
Lieve Aïsha en Lilly slaan hun vleugels uit. Wij wensen hun veel succes. We gaan hen zeker terugzien. Houd ons workshop & event rooster in de gaten!

Nieuwe yogadocent
In het nieuwe lente rooster hebben we ruimte gemaakt voor een super goeie nieuwe yoga docent; Lisanne Lambert-Stoop. Velen hebben haar al ontmoet achter de balie van Moon Yoga Club, want ze loopt al een tijdje mee in het Moon Yoga Club team als host. Lisanne is een veel gevraagd yoga docente en in mei te vinden op het Happinez festival. Ze is een vast gezicht bij Delight Yoga uit Amsterdam. Wij zijn trots dat ze ook bij Moon Yoga Club haar yoga practice zal delen. Geef haar een warm welkom door een Core Power of Open Heart les bij haar te volgen. Lees hier meer over Lisanne > 

Wil je weten wanneer jouw favoriete yoga teacher les geeft? Download onze gratis Moon Yoga Club app in de app store of Google Play en vind alle info over het rooster, de Moon Yoga Club docenten, events en treatments. 

Veel liefs,

Daniela & Irene