Vinyasa Clinic Warrior Class

Het is mooi om te zien dat de yoga gemeenschap in Bergen groeit. En zo ook de wensen van de mensen die bij ons in de Moon Yoga Club yoga komen doen. Vaak praten we nog even na mijn yoga lessen. Zo ontdekte ik dat er naast ons huidig les aanbod er specifieke behoeftes zijn onder onze leden. De een zou graag wat meer theorie tijdens de les willen. De ander zou graag die ene moeilijke asana, zoals de brug of balans houdingen, willen ontleden en meer ruimte krijgen om deze te oefenen tijdens de yoga les. Sommige yogi’s die regelmatig naar mijn Ashtanga Yoga gebaseerde lessen komen, willen graag meer uitgedaagd worden met meer variaties met nòg meer aandacht voor balans en kracht of even wat dieper in de practice gaan.  

Lieve Moon Yogi’s, we hebben goed naar jullie geluisterd, overlegd en ruimte gemaakt in het rooster. Aan mij de eer om maar liefst twee (!) nieuwe Moon Yoga Club lessen aan jullie te mogen presenteren; een Vinyasa Clinic met meer ruimte voor uitleg en theorie. En een ultieme Warrior class waar je fysiek, mentaal en spiritueel wordt uitgedaagd.

  1. Vinyasa Clinic
    Tijdens deze Vinyasa Clinic wordt er elke week een bepaald thema of asana (houding) dieper uitgelegd, uitgelicht en geoefend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ademhaling in verbinding met de beweging. Of de zonnegroeten A en B. Of een bepaalde asana of de Vinyasa zelf. Deze clinic wordt gestart met een kort stukje theorie gevolgd door oefeningen die betrekking hebben op het thema. Aansluitend brengen we het geleerde in praktijk en beoefenen we een korte yoga flow. De Vinyasa Clinic is zo zeer geschikt voor de beginnende yogi om zo geleidelijk en veilig in een Core Power of de Warrior Class in te stromen. En interessant voor de meer geoefende yogi om zo meer verdieping op te zoeken in theorie en de houdingen.  

  2. Warrior Class
    De Warrior Class is een 1,5 uur (!) durende fun flow met Sun salutations A en B, Ujaii breath en uitdagende asana’s. Kortom de Warrior Class is een dynamische yoga les waarbij je op een veilige manier je eigen grenzen verkent en verlegt. Plezier maken staat centraal. De yogahoudingen en de adem zijn aan elkaar geschakeld. Tijdens de Warrior Class werk je niet alleen aan je bewustwording van je lichaam en adem, maar ook aan kracht, focus, balans en flexibiliteit. Deze les is ideaal om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen. Vind je ontspanning door inspanning! De Warrior class is er voor de beginnende en de gevorderde yogi die zichzelf wilt uitdagen. Wil je eerst even oefenen? Kom dan naar de Vinyasa clinic.

Ik heb super veel zin om jullie yoga practice te begeleiden tijdens deze twee nieuwe Moon Yoga Club lessen. Heb je vragen over jouw persoonlijke yoga practice en wil je weten welke yoga les voor jou geschikt is? Kom dan langs in de studio en ik kijk graag samen met jou wat past afhankelijk van je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Oh en last but not least, deze speciale lessen zitten gewoon binnen je Moon Membership!

Zie je op de mat, 

Namasté, 

Daniela