Lisanne Lambert-Stoop

In het nieuwe lente rooster hebben we ruimte gemaakt voor een super goeie nieuwe yoga docent; Lisanne Lambert-Stoop. Velen hebben haar al ontmoet achter de balie van Moon Yoga Club, want ze loopt al een tijdje mee in het Moon Yoga Club team als host. Lisanne is een veel gevraagd yoga docente en in mei te vinden op het Happinez festival. Ze is een vast gezicht bij Delight Yoga uit Amsterdam.  Wij zijn trots dat ze ook bij Moon Yoga Club haar yoga practice zal delen. Geef haar een warm welkom door een Core Power of Open Heart les bij haar te volgen. 
Even voorstellen: Lisanne maakt voor het eerst kennis met yoga in een Bikram yoga studio in Amsterdam in 2008. De intense lessen waren in eerste instantie een manier om stoom af te blazen van een stressvol leven als ontwerpster. Al gauw bracht het haar zoveel meer dan alleen fysieke uitdaging en daarmee een honger om veel meer te leren.
 
In de jaren die volgden ontdekte ze vele andere vormen van yoga en zocht verdieping en ervaring door het volgen van meerder yoga leraren opleidingen, mediatielessen, ceremonies en workshops. Zoals Yandara in Bali, onder leiding van Christopher Perkins en Prenatal Vinyasa in Bali met Jennifer More. Haar pad is breed geworteld in verschillende yoga tradities.

Lisanne ziet lesgeven vooral als het delen van wat ze leert van de bijzondere docenten bij wie ze les volgt, en wat ze zelf ervaart in de exploratie van haar eigen leven, zowel op als naast de mat. Haar lessen zijn open, eerlijk, sensitief en aanmoedigend. Niets moet, alles mag. Het is haar doel om mensen te helpen de schoonheid te ontdekken van de adem en de beweging, het eigen lichaam en geest te leren kennen en daarin vol vertrouwen te landen, om te helpen aandacht te brengen tot in de kleinste teen, nog even iets verder te reiken en je dan uit te dagen om daar naast kracht ook zachtheid te vinden. Welkom Lisanne! 
Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app. 
Namasté, 
Irene