Moon Mindfulness Walk

Meditatie wandelingen zijn razend populair en dat is niet voor niks. Ze helpen je contact te maken met de natuur en je in het hier en nu te laten zijn. Daarom bieden we nu ook bij Moon Yoga Club Moon Mindfulness Walk aan. 

Moon Mindfulness Walk is ideaal als je in beweging wilt komen en in een groep je eigen pad te bewandelen. Ieder in zijn eigen tempo ieder in zijn eigen ruimte. Het is in de stilte dat we elkaar dragen in het mooiste stukje natuur van Nederland; het Bergerbos. In volle aandacht. De focus ligt hierin op de ademhaling. Verschillende wandeltechnieken van de Boeddistische monnik Thich Nhat Hanh komen hierin terug. Wil je ook meer energie, een gezonde blos op je wangen en een heldere geest? Reserveer je spot vandaag nog via de gratis Moon Yoga Club app

Door het toepassen van verschillende wandel meditaties en mindfulness technieken in combinatie met pranayama (ademhalingsoefeningen), ervaar je meer rust in je lijf en in je hoofd. Je komt in het hier en nu. Yoga docent en Yoga Nidra docent Irene le Roy begeleidt de Moon Mindfulness Walk.

We zoeken bewust het bos op. Bomen scheiden meer Prana (levensenergie) uit en verse zuurstof. Een weldaad voor je hele lichaam en energie lichaam op. Combineer de Moon Mindfulness Walk met Yoga of Yoga Nidra en je gaat helemaal zen het weekend in! 

Wanneer: 
Elke vrijdag om 10.30 uur in het Bergense Bos
Duur: 60 minuten
Adres: Parkeerplaats aan de overkant van museum Kranenburgh 
Prijs*: Losse les is €15 of een strip van je rittenkaart. 
*De Moon Mindfulness Run is inbegrepen in het Moon membership. Lees hier meer over het Moon Membership>

Reserveer je spot via de gratis Moon Yoga Club app