Moon Mindfulness Run

Moon Mindfulness Run is hardlopen, maar dan anders. In het Bergerbos zal de zeer ervaren running therapeute Esther Nederkoorn je met behulp van coaching je gedachten ordenen, je laten ontspannen, je helpen meer vertrouwen in je lijf te krijgen en aan een volwaardige ademhaling te werken. Moon Mindfulness Run is geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Het is dé perfecte aanvulling op Yoga. Je krijgt daarbij een toename in conditie en zelfvertrouwen en een afname van onzekerheid, angsten en depressie. We kunnen letterlijk stress uit ons lijf lopen. En dat alles in het mooiste stukje natuur van Nederland; het Bergerbos. Reserveer eenvoudig je spot via de gratis Moon Yoga Club app. 

Ook als je nog nooit hebt hard gelopen, geen conditie hebt en/of "te" zwaar bent is Moon Mindfulness Run geschikt. We beginnen bij het begin en bouwen het hardlopen langzaam en verantwoord op. Dat doen we o.a. door middel van stretchen, oefeningen, wandelen, power walken, dribbelen en meer.

Moon Mindfulness Run is het inzetten van hardlopen ten behoeve van het (overbelaste) brein. Het is een bewegingsvorm waarbij je met je lichaam bezig bent, maar de effecten er van zal je zeker ook op psychisch gebied ervaren. 

Kern van Moon Mindfulness Run is het gebruik van hardlopen om de psychische conditie te verbeteren. Het hardlopen wordt opgebouwd tot een niveau dat een ontspannen duurloop van een half uur en gemiddeld 5 kilometer mogelijk is. 

Moon Mindfulness Run is ook voor mensen die om verschillende redenen niet makkelijk en op eigen kracht tot bewegen komen. Wanneer je last hebt van stress, depressie, burn-out, anst- en/of paniekaanvallen, slechte lichamelijke conditie, overgewicht, lusteloosheid, slapeloosheid of een algeheel gevoel van onbehagen ervaart kan Moon Mindfulness Run in combinatie met Yoga iets voor je zijn.

Als je gaat lopen breng je van alles bij jezelf in beweging. Dat kan tot resultaat hebben dat je rustiger wordt in je hoofd, een voldaan gevoel ervaart, beter gaat slapen, een betere conditie krijgt, minder stress, somberte of angst ervaart, meer levensvreugde voelt en actiever wordt.

In de regel loop je 1 x in de week met Moon Mindfulness Run en 1 à 2 x in de week zelf liefst in combinatie met yoga. 

Om deel te nemen aan Moon Mindfulness Run is het hebben van ervaring met hardlopen absoluut niet noodzakelijk. Zie het als een mooi moment om te starten, jezelf te verbeteren en in beweging te komen. Reserveer vandaag je plek! 

Wanneer: 
Elke woensdag om 10.00 uur in het Bergense Bos
Duur: 60 minuten
Adres: Parkeerplaats aan de overkant van museum Kranenburgh 
Prijs*: Losse les is €15 of een strip van je rittenkaart. 
*De Moon Mindfulness Run is inbegrepen in het Moon membership. Lees hier meer over het Moon Membership>

Reserveer je spot via de gratis Moon Yoga Club app