Yoga Nidra: The Yogic Sleep
Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen. Bij Yoga denk je al snel aan houdingen. Maar bij Yoga Nidra hoef je alleen maar op je rug te liggen met je ogen dicht. Vervolgens luister je naar een Nidra sessie. Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.
Ontdek de healing space tussen waken en slapen.

Tijdens de Yoga Nidra wordt je gevraagd een besluit te nemen. Een positieve zin die je richting geeft. Dit wordt ook wel Sankalpa genoemd. Je onderbewust zijn neemt het besluit in zich op. Yoga Nidra is een ontspanningstechniek uit India. De Nidra technieken stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Yoga Nidra, of ook wel the yogic sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!
Wil je ook ervaren hoe je dieper kunt ontspannen? Wil je je lichaam en je mind meer tot rust laten komen? Reserveer dan vandaag nog je mat via de gratis Moon Yoga Club app of bel 072-7436011.

Wanneer: 7 April

Tijd: 12.00-13.00 uur

Prijs: € 15,-

Docent: Hanneke Peeters van Rock Your World

Over Hanneke Peeters: 

Hanneke Peeters
Hanneke Peeters (36) startte Rock Your World vanuit een persoonlijke behoefte om self-care, inner beauty en well-being toegankelijk te maken. Eerder begon de ondernemende dame al een lunchroom in Amsterdam: Beter&Leuk. Eén van de eerste plekken met een groot hart voor eerlijk, vegan en/of glutenvrij eten.
 
“Ik ben heel trots dat ik zoveel mensen blij heb kunnen maken met onze homemade gerechten.” Ondanks dat succesverhaal bleef het bij Hanneke kriebelen. Ze verkocht haar lunchroom en begon een cursus Ayurveda.
 
Vanuit haar praktijk in Haarlem verzorgt ze consults en behandelingen. Vanuit de behoefte om meer mensen te bereiken bedacht ze Rock Your World. Samen met een aantal operationele partners realiseerde ze vervolgens haar nieuwste droom: Rock Your World.