Wil jij meer energie? Samen met de yogi's hebben we bij Moon Yoga Club een nieuwe vorm van yoga getest, geoefend en samen geoptimaliseerd. Yoga Sculpt staat en is een BIG YES!!

'Heerlijk om even voluit te kunnen gaan.' 'Ik ben moe, maar voldaan.' 'Ik heb echt het gevoel dat ik hard gewerkt heb.' 'Ik kan veel meer dan dat ik dacht'. 'Ik voel me sterk en energiek!'. Zijn een paar van de reacties. 

Zoek jij een nieuwe manier om fit te worden en wil je meer energie? Dan is YOGA SCULPT misschien wel de perfecte oplossing voor jou. De unieke combinatie van Yoga en krachttraining wint aan populariteit onder yoga liefhebbers. En wat een energie komt er vrij tijdens de les! 

Yoga Sculpt is de perfecte mix tussen yoga flow, pilates, krachttraining en fitness. Yoga Sculpt is een functional Vinyasa based les waarbij we gewichten gebruiken om je spieren te versterken.

Of je een yogi bent of juist meer houdt van fitness, de krachttraining in combinatie met cardio elementen verweven in een yoga flow zorgen dat iedereen zich uitgedaagd voelt in deze dynamische les. Soms werken we meer op de armen, soms op de benen, buikspieren, bilspieren of soms is het een totale body workout. De combinatie van spierversterkende oefeningen met yoga zorgen dat je je practice naar een nieuw niveau tilt.

Het resultaat van Yoga Sculpt:
*Meer energie 
*Sterker en slanker lichaam
* Verbetert de conditie van je hart en longen
* Boosts zuurstof opname in je lichaam
* Stimuleert je lever en andere vitale organen
*Verbetert de huidconditie
*Versterkt je botten
*Verbetert balans en coordinatie
*Meer mentale rust
*Meer ontspanning
*Krachtopbouw
*Spirituele energie kan beter geabsorbeerd worden door het lichaam.

De sleutel om het meeste uit Yoga Sculpt te halen, is om je te concentreren op de beweging en je houding. En tegelijkertijd je bewust te zijn van je ademhaling en hartslag. Dit helpt je meer uit elke yoga pose en oefening te halen. 

Yoga Sculpt bied je ook de mogelijkheid om mindfulness te oefenen. Terwijl je door de poses beweegt, neem je de tijd om je te concentreren op je lichaam en je ademhaling. Zo blijf je in het moment en ben je je meer bewust van je lichaam.

Yoga Sculpt is een super leuke nieuwe manier om fit te worden. Het enige wat je nodig hebt is een open mind en gezonde doses nieuwsgierigheid. 

We geven deze les meerdere malen per week. Kom je een keertje mee doen?

Yoga is een practice van discipline. Liefst elke dag. Lukt dat niet houdt dan het volgende in gedachte: Kom 1 keer in de week voor onderhoud. Twee keer per week voor verandering. Drie keer per week voor transformatie. 

 Reserveer hier je mat en voor je het weet heb je meer energie!

Ik zie je graag,

Liefs Irene