Samen met de yogi's op maandagochtend heb ik een nieuwe vorm van yoga getest, geoefend en samen geoptimaliseerd. Yoga HIIT staat en is een BIG YES!!

'Heerlijk om even voluit te kunnen gaan.' 'Ik ben moe, maar voldaan.' 'Ik heb echt het gevoel dat ik hard gewerkt heb.' 'Ik kan veel meer dan dat ik dacht'. 

Zoek jij een nieuwe manier om fit te worden? Dan is YOGA HIIT (high intensity interval training) misschien wel de perfecte oplossing voor jou. De unieke combinatie van Yoga en HIIT training wint aan populariteit onder yoga liefhebbers om te werken aan een gezond lichaam en plezier te hebben. En wat een energie komt er vrij tijdens de les! 

Yoga HIIT combineert traditionele yogahoudingen met korte intensieve cardio oefeningen. Het idee is om snel en efficiënt tussen poses te bewegen, terwijl je toch je je focus behoudt. Deze yoga les is ontworpen om de hartslag te verhogen, meer calorieën te verbranden en kracht op te bouwen.

De sleutel om het meeste uit yoga HIIT te halen, is om je te concentreren op de beweging en je houding. En tegelijkertijd je bewust te zijn van je ademhaling en hartslag. Dit helpt je meer uit elke yoga pose en oefening te halen. 

Yoga HIIT bied je ook de mogelijkheid om mindfulness te oefenen. Terwijl je door de poses beweegt, neem je de tijd om je te concentreren op je lichaam en je ademhaling. Zo blijf je in het moment en ben je je meer bewust van je lichaam.

Yoga HIIT is een super leuke nieuwe manier om fit te worden. Het enige wat je nodig hebt is een open mind en gezonde doses nieuwsgierigheid. 

Vanaf vandaag geef ik deze nieuwe les elke maandag om 9 uur. Kom je een keertje met me mee doen?

 Reserveer hier je mat en zult er geen spijt van krijgen!

YOGA HIIT

Liefs Irene

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. 

foto credits: Karen Maria Boon