Het leven is groei, groei is leven. We worden gelukkig van upgrades in ons leven, van succes, zowel zakelijk als privé.

Het is goed om regelmatig te blijven intunen bij jezelf wat je behoeftes werkelijk zijn. En of je behoefte, je stip aan de horizon nog steeds dezelfde is. 
Dit kun je het beste doen op de momenten dat je kalmte voelt in je zijn. Regelmatig intunen op je hart, de troon van je ziel en luisteren naar wat je hart te vertellen heeft.

Yoga, breathwork en meditaties zijn prachtige manieren om te verstillen en naar binnen te keren. Vanuit de rust ontdekken wat je meer in je leven wilt toelaten en wat je weg wilt laten vloeien, de dingen die jou niet meer dienen.
Of misschien is de upgrade juist wel gewoon een tijdje alle dingen laten indalen die je hebt bereikt in je leven, en dat is al heel veel. Al beseffen we onszelf dat vaak niet.

Een stap op de plaats om te genieten van waar je al staat. En het mooie daarvan is, dat je juist dan open staat voor de beste ingevingen. Don’t chase it, attract it.
Wist jij dat Moon Yoga Club meer dan 80 uur yoga lessen per maand op het rooster heeft staan? Je kan daardoor altijd je yoga lessen aanpassen aan jouw week planning. Als Moon member heb je een streepje voor en krijg je exclusieve memberkortingen op workshops en XL die kan oplopen tot 100%! Wil je echt een deep dive in je persoonlijke ontwikkeling? Reis dan met ons mee naar Bali of Mallorca. Members krijgen ook nog eens 5% op deze retreats. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog eens 10% korting in onze boutique area op alle artikelen. En deze maand doen wij de kerstinkopen voor je en pakken giftcards voor een gratis yoga les feestelijk voor je in. 

Ik zie je graag, 
Liefs Karen 

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >