Lieve Moon member, 

Wij hebben iets leuks! Een kerst kado actie exclusief voor Moon members. We snappen dat het enorm druk is in december; kerstborrels, kerstontbijtjes, kerstdiners, en dan nog kerst inkopen doen én ook nog originele kadootjes vinden. 

Wij gaan je helpen. We hebben het favoriete kerstkado; een yoga les ter waarde van 17 euro. En nu komt ie: Deze mag jij GRATIS weggeven onder de kerstboom aan iemand die je lief is. En wij pakken deze ook nog feestelijk voor je in!

Wat moet je doen: 

1. Stuur vóór 16 december 17.00 uur een mail naar info@moonyogaclub.com en laat ons weten hoeveel pakketjes met luxe giftcards wij voor je mogen klaar maken. 

2. Kom tussen 18 december en 22 december jouw kerstpakketjes ophalen vlak voor of na de yoga les. 

3. Leg het pakketje onder de kersboom en veel plezier met geven. 

Liefs Karen en Irene

Karen en Irene

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >