“I will create the year that I want”
12 new chapters, 365 new chances. 
Het is al jaren bij ons thuis bijna een ceremonieel moment. De door kaarslicht verlichte keukentafel vol met tijdschriften, scharen, stiften, stickers en
lijm. Het muziekgenre wisselt ieder kwartier want iedereen die ‘mee gaat knutselen’ heeft muziek inbreng. Volop hapjes en snacks voor een feestelijk tintje.
Het moment is dan weer daar, het einde van het jaar, het nieuwe jaar in zicht.
Inmiddels hebben we op verschillende plekken in huis Vision Boards staan en iedere keer. Tijd voor het maken van een Vision Board!
Weer ben ik verbaast over de impact van het maken van een Vision Board. Zeker op het moment dat als je een Vision Board hebt gemaakt en je zet het een tijdje weg, dan is het verbazingwekkend hoeveel er van het Vision Board realiteit is geworden. Mijn verklaring daarvoor is dat ons onderbewustzijn al veel eerder dan ons bewustzijn weet wat er in je leven zal gaan openbaren als je de juiste intenties zet.
Een Vision Board is een power tool om intenties te zetten en te manifesteren.
Door het maken van een Vision Board begin je bijna als vanzelfsprekend
een ‘film’ af te spelen in je hoofd van de situatie waar je naar toe wilt. En
het mooi is dat jouw mind het verschil niet weet tussen een beeld dat jij in
je mind creëert of een beeld dat werkelijk al zo is. Daardoor ontstaat een koppeling tussen het beeld en jouw emoties. Hierdoor ontstaat een energie
trilling (een hogere frequentie) en hoe hoger de trilling hoe sneller jij jouw intenties naar jou toetrekt. Denk maar aan de werking van een magneet.
Op 14 Januari organiseren wij voor de 2
de keer ons Vision Board High Tea Event. Na alle enthousiaste reactie reacties van vorig jaar hebben we dit event weer met veel plezier weer op het rooster gezet. Bij het visualiseren van jouw mooiste 2024 hoort wat ons betreft ook het vieren van het leven, vol uit, onbeschaamd genieten gewoon omdat jij jij bent. En het kan! Dit is een kwestie van doen. Daarom gaan we aansluitend na het maken van het visonboard met elkaar genieten van een luxe high tea aan witgedekte tafels onder de magnolia bomen in onze Panorama Area. Leuk weetje; de tafel wordt geheel gestyled door Noemi van Ommeren eigenaresse van Toeti Noemi in Bergen, die in september mee ging naar ons Reclaim Your Power retreat Mallorca. 
Tijdens de high tea is er alle ruimte om met elkaar de impact van deze
middag te evalueren en voor jezelf een activatieplan samen te stellen als
belangrijke volgende stap. Deze middag is ook heel erg geschikt om cadeau te geven of met vriendinnen te doen. Alle events die Moon Yoga Club organiseert hebben een intiem karakter dus boek snel om zeker te zijn van een plekje.
Het beloofd weer een magische middag te worden.
Tijdens het 3,5 durende programma ga jij je bewegen naar je Future Self, ga
je je verbinden met een pracht groep vrouwen tijdens de uitgebreide High Tea
en ga je naar afloop met een opgevuld hart vol liefde en jouw Vision Board
voor 2024 onder je arm naar huis. Het lijkt ons heel erg leuk je op te mogen verwelkomen in de Boutique Area van Moon Yoga Club waar we dit event starten.
Verzeker jezelf van een plek en meld je vandaag nog aan. 
Members krijgen een exclusieve member korting. 
We zien je graag, 

Liefs,
Irene en Karen
MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat > 
December 23, 2023