Moon member Cecilia Palmer x Moon Yoga Club

Yoga helpt mij een sterker en flexibel lichaam te krijgen. Voor mij combineert yoga energetische, fysieke en mentale aspecten van mijzelf. Yoga heeft er voor mij aan bijgedragen dat ik mentaal sterker ben geworden. En helpt het mij met meer lichtheid uitdagingen aan te gaan; to move more easy through live.

Yoga helpt om de mentale druk te verminderen en helpt me gegrond te blijven. Het zorgt dat ik niet vast raak in negatieve gedachtes.

Ik vind het fijn om yoga live te doen samen in een groep bij Moon Yoga Club. Hierin daag ik mezelf meer uit en zoek ik meer de grens op. Het geeft ook meer energie. Zeker tijdens de meer uitdagende lessen helpt die energie mij om verder te gaan. En dan doe ik zo veel meer dan dat ik dacht dat ik kon en dat geeft zo veel kracht op verschillende lagen.

Ik ervaar de moon community als erg open, supportive en easy going. Samen yoga doen en tegelijkerteid ruimte om op mijn eigen yoga practice te focussen – samen en standing strong alone. Goede docenten en de studio is zo mooi. Dat is een fijne basis en je wordt door de docenten geïnspireerd om met een nieuwsgierige houding te ontdekken wat er onder de oppervlakte ligt. Er is een positieve sfeer en hangt altijd een ontspannende, goede geur in de lucht.

Ik ben 2 jaar geleden lid geworden. Ik heb periodes dat ik soms even verminder ga en periodes dat ik meer ga, maar minimaal 1 keer per week is toch wel mijn steady drumbeat. Yoga geeft de juiste focus in mijn dag en week. Zo krijg ik de ruis uit mijn hoofd en creër ik meer helderheid en focus. Wat handig is als zijnde developer en designer. Voor mij is het altijd een goed besteed moment van de dag.

Iedereen doet op zijn of haar level mee. Er is geen onderlinge competitie wie een houding beter doet. Iedereen met verschillende niveaus, kan samen yoga beoefenen naast elkaar op de mat. Dat vind ik mooi.

Ik zou graag meer late afternoon lessen willen. Gelukkig met de Moon XL lessen zie ik deze tijd vaker terug komen.

Toen ik de eerste keer binnenstapte vond ik het, zoals elke keer in een onbekende studio, wel spannend om samen met nieuwe mensen op een nieuwe locatie yoga te doen. Maar met de open sfeer voelde ik me meteen welkom en op mijn gemak!

Moon Yoga Club organiseert ook meer dan alleen yoga en tijdens True north weekend werden mijn ‘soul cravings’ ontrafeld in een heel intuïtief, direct proces zonder dat mijn mind het probeerde te analyseren. Veel input ontvangen over zowel het achtvoudige pad van Buddha als het delen van perspectiven met andere deelnemers. Mega waardevol!

Lees hier meer over Het True North Weekend >