Strand Yoga
Begin je zondag helemaal zen op het strand van Bergen aan Zee met deze Strand Yoga les. Zon op je huid, zilte zee wind door je haren en het ruizen van de zee op de achtergrond. 

Strand yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. Het is een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten op het strand van Bergen aan Zee. Kom genieten van zon, zee, strand en yoga. We starten zondag 1 mei.

Tijd: 10.00-11.00 uur

Waar: Voor of naast strandpaviljoen Hemingway's. Check onze Moon Yoga Club vlag als je op het strand komt. Daar is de Yoga les.

Prijs: Gratis voor Moon Members met een actief membership of een strip van je strippenkaart of losse les à € 15,-

Neem een handdoek en flesje water/thee mee. Doe laagjes aan, zodat je het niet koud krijgt if juist wat uit kan doen als het weer mooi is. 

Richtlijnen RIVM: Volwassenen mogen vanaf 11 mei weer in de buitenlucht trainen in groepjes van 4. Ook hierbij gelden de algemene hygiëneregels van het RIVM en dient er 1,5 meter afstand gehouden te worden. Check hier onze Strand Yoga opstelling:
Strand Yoga opstelling

Via de gratis Moon Yoga Club app meld je je eenvoudig aan. Let op! Aanmelden is verplicht, zodat we je kunnen berichten als de les niet doorgaat ivm slecht weer en we de richtlijnen vanuit het RIVM kunnen volgen. 

Wanneer de strandyoga les niet doorgaat ivm het weer, word je hier minimaal een uur van te voren over bericht. 

Doe je mee? 
Je reserveert eenvoudig een Strand Yoga les via de gratis Moon Yoga Club app. 

1. Download de Moon Yoga Club app.
2. Reserveer de Strand Yoga les
3. Zorg dat je minimaal 10 minuten vooraf aanwezig bent.

Wanneer je een Moon Membership afsluit heb je onbeperkt toegang tot alle live stream lessen, onbeperkt toegang tot Strand Yoga lessen en exclusief toegang tot onze Yoga bibliotheek met ruim 300 yoga video's voor slechts €15 per week! Join us en kies voor het Moon Membership.
Ja, ik wil het moon Membership >

Moon Membership