Volle maan 30 april

De volle maan van dinsdag 27 april is de volle maan van het ontwaken, hij wordt ook wel melkmaan genoemd. Het thema van deze volle maan is vruchtbaarheid. In de natuur en ook bij ons ontwaakt de levenskracht, wat zich kan uiten in passie en hartstocht. Deze volle maan in Schorpioen maakt ruimte voor diepliggende gevoelens. Wees je bewust waar je echt blij van wordt. Waar ligt jouw passie op dit moment? En welke stappen kun je zetten om deze passie te verwezenlijken? Probeer daar de focus op te leggen, want de energie van deze maan helpt je creativiteit te ontwaken en geeft je doorzettingsvermogen om een helder stappenplan te maken om je droom te realiseren. It’s time to uplift!

Het is spiritueel gezien de belangrijkste volle maan van 2021. Boeddhisten over de hele wereld vieren Wesak. De dag dat Boeddha geboren is, verlicht en zijn lichaam heeft verlaten. Het is het moment dat er meer spirituele energie neerdaalt op de aarde. Om zo iedereen te helpen die zijn of haar talent wil inzetten om de mensheid, het dierenrijk of de plantenwereld van dienst wilt zijn. Over de hele wereld wordt deze dag gevierd, zoals wij kerstmis vieren. We geven geld aan goede doelen, geven elkaar complimentjes en komen samen. Healers over de hele wereld verenigen zich voor meditatie en samenzijn. Wij willen deze bijzondere spirituele dag met jullie vieren daarom organiseren we maandag avond een full moon healing yoga les en kun je woensdag de energie absorberen door mee te doen met de Pranic Healing meditatie via live stream op woensdag.

De energie van deze volle maan is uiterst krachtig en helpt je jouw intuitie te versterken en meer helderheid te verkrijgen in je pad. Hoe benut je de energie van Wesak optimaal? Lees dan hier verder >

Deze volle maan staat in verbinding met de nier meridiaan. Nieren, een water element, staan in verbinding met het tweede chakra, het centrum voor sexualiteit, passie en creativiteit. Vanuit de Chinese Medicijnleer staat nierenergie voor levenskracht. De nierenergie bepaalt voor een groot gedeelte hoe we ouder worden, de kwaliteit van onze botten, het gehoor, hoeveel levensenergie we uit de longen kunnen halen en onze motivatie. Als er een energie blokkade in je nierenergie zit kun je je angstig voelen en gefrustreerd wat kan leiden tot uitputting. Nieren zijn zeer gevoelig voor stress, drugs gebruik en alcohol. Probeer stimulerende middelen daarom zo veel mogelijk te mijden deze periode.

Voor de volle maan in de nacht van 26 april op 27 april organiseert Moon Yoga Club  maandagavond 19.30-20.30 uur een speciale Full Moon healing yoga les met Yoga houdingen specifiek gericht op de niermeridiaan. De full moon healing yoga les stimuleert en laat de energie weer vrij stromen. Deze bijzondere yoga practice wordt gegeven door Natascha. 

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde.

'It's in the giving when you receive' -Master Chao Kok Sui. Wil je ons steunen. Geef deze speciale Full Moon Healing yoga les, strand yoga les of live stream yoga les kado aan iemand die je lief hebt. Dat kan door hier te klikken.

Namasté